Pokemon Go: Γίνε master και βάλτους τα γυαλιά

Pokemon Go: Γίνε master και βάλτους τα γυαλιά
ΑΘΗΝΑ-Κυνηγώντας στο Σύνταγμα και Μοναστηράκι τα Pokemon.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

"Gotta Catch'Em All". Αν θες τόσο πολύ να τα πιάσεις όλα και να γίνεις ο καλύτερος trainer, σου έχουμε όλα όσα χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις και άσε τους άλλους να ψάχνονται

Το Pokemon Go ήρθε για να μείνει και είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις φέτος το καλοκαίρι για να περάσεις ευχάριστα με την παρέα σου κάνοντας ατελείωτες βόλτες για να πιάσετε όλα τα σπάνια pokemon που κυκλοφορούν εκεί έξω ελεύθερα και περιμένουν.

Και αν έχεις φύγει από την πόλη και οργώνεις τα νησιά ή έχεις ανέβει στο σπίτι του παππού σε καμιά πλαγιά της Πίνδου, ακόμα καλύτερα γιατί θα βρεις πιο σπάνια pokemon που στη γειτονιά σου δύσκολα θα έβρισκες. Τώρα θα μου πεις πως θα πιάσει το κινητό στις παραλίες και στα βουνά; Μην αγχώνεσαι! Για όλα σου έχουμε τη λύση!

Πριν μπούμε στην ουσία του Pokemon Go, πρέπει να ξέρεις ότι το παιχνίδι τρώει τη μπαταρία με ρυθμούς που δε θα πιστέψεις, οπότε πριν βγεις για κυνήγι pokemon, φρόντισε να έχεις το κινητό σου πλήρως φορτισμένο, να έχεις χαμηλώσει τη φωτεινότητα οθόνης, και να παίζεις με απενεργοποιημένη την κάμερα. Σου εγγυόμαστε ότι δε θα μειωθεί η απόλαυση του παιχνιδιού στο ελάχιστο! Καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου και ένα power bank για έξτρα ενέργεια.

Τώρα, λοιπόν δώσε βάση γιατί ο ανταγωνισμός εκεί έξω μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και για να γίνεις ο καλύτερος trainer δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, όπως θα διαπιστώσεις δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο!

ΑΘΗΝΑ-Κυνηγώντας στο Σύνταγμα και Μοναστηράκι τα Pokemon.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

 

Αρχικά, όταν ξεκινάς το παιχνίδι μην περιμένεις να σου βγει αμέσως ο Charizard. Το παιχνίδι θα έχανε το νόημα από την πρώτη μέρα. Θα βαρεθείς λοιπόν στην αρχή να πιάνεις zubat, pidgey, και rattata, αλλά πρέπει να συνεχίσεις γιατί είναι ο μόνος τρόπος να ανέβεις level.

Όταν έχεις διπλά και τριπλά pokemon κάντα transfer και κράτησε αυτό με το μεγαλύτερο cp. Επίσης, όταν πιάνεις πολλά ίδια pokemon μπορείς να ανεβάσεις τη δύναμη στο πιο δυνατό και να το εξελίξεις.

Μην ψάχνεις στα τυφλά

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του παιχνιδιού είναι τα Pokestops. Είναι σημεία που σου δίνουν διάφορα αντικείμενα και φυσικά pokeballs. Αν τα πάρεις μια φορά το συγκεκριμένο pokestop θα σου δώσει ξανά items αλλά μετά από πέντε λεπτά, οπότε μην απομακρύνεσαι. Με τον τρόπο αυτό αν στο pokestop υπάρχει ενεργοποιημένο lure, δηλαδή προσέλκυση pokemon για μισή ώρα, δεν πρόκειται να ξεμείνεις ποτέ από pokeballs. Πώς θα εντοπίσεις τα pokestops; Από το χάρτη φυσικά! Αν και συνήθως υπάρχουν σε πάρκα και πλατείες.

Είναι λογικό όμως, λόγω της μανίας που επικρατεί με το Pokemon Go το δίκτυο να καταρρεύσει γιατί βασική προϋπόθεση για να τρέξει το παιχνίδι είναι η ενεργοποίηση του Internet και του Gps. Θα ήθελες αυτό να συμβεί τη στιγμή που θα σου εμφανιστεί ένα σπάνιο Pokemon; Όχι! Θα τη γλιτώσεις όμως με την Εγγύηση Δικτύου Vodafone, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο με καλύτερο σήμα και γρήγορο ίντερνετ 4G και 4G+ στη διπλάσια γεωγραφική κάλυψη που σου παρέχει. Και όταν οι άλλοι γύρω σου θα αναρωτιούνται αν έχουν πιάσει το pokemon, εσύ θα ξέρεις ότι αναπαύεται σίγουρα μέσα στην pokeball σου!

ΑΘΗΝΑ-Κυνηγώντας στο Σύνταγμα και Μοναστηράκι τα Pokemon.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

 

Μην υποτιμάς τα μούρα

Τα μούρα (razz beries) που σου δίνονται στα pokestop δεν είναι άχρηστα αλλά σε βοηθάνε να πιάνεις τα άγρια pokemon. Όταν δεις ότι ένα pokemon έχει μεγάλο cp και βγαίνει συνεχώς από την pokeball δοκίμασε να του δώσεις ένα μούρο, ώστε να το καλοπιάσεις.

Βέβαια, και η ρίψη της pokeball θέλει τέχνη. Για καλύτερα αποτελέσματα ρίξε την pokeball όταν ο κύκλος γύρω από το pokemon κλείνει. Θα παρατηρήσεις ότι ο κύκλος έχει και χρώμα. Αν είναι πράσινος σημαίνει πως το πιάσιμο του pokemon θα αποδειχθεί εύκολη υπόθεση αν όμως είναι κίτρινος ή κόκκινος τότε τα πράγματα είναι δύσκολα και ίσως χρειαστείς τις greatball που βρίσκεις όταν ανεβαίνεις level. Ένα κολπάκι είναι να κάνεις την pokemon να στριφογυρίσει με το δάχτυλο σου και έπειτα να τη ρίξεις. Αν ο πετύχεις έτσι έχει καλώς. Δοκίμασέ το όμως, πιάνει!

Εκκόλαψε τα αυγά σου

Για να βρεις νέα pokemon πέρα από το να τα πιάσεις υπάρχει και ένας άλλος τρόπος. Να εκκολάψεις τα αυγά που βρίσκεις. Τα αυγά δεν απαιτούν ιδιαίτερη γνώση αλλά θέλουν γερά πόδια και πνευμόνια γιατί το περπάτημα είναι βασική προϋπόθεση για να βγουν τα pokemon. Επιπλέον, κυνήγησε pokemon νύχτα. Για ένα περίεργο λόγο τα pokemon εμφανίζονται συχνότερα τη νύχτα. Θέλει προσοχή βέβαια και πάντα με παρέα.

ΑΘΗΝΑ-Κυνηγώντας στο Σύνταγμα και Μοναστηράκι τα Pokemon.(EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ) Eurokinissi

 

Τα pokemon διαφέρουν το ένα από το άλλο στο είδος. Άλλα είναι του νερού και άλλα του βουνού. Οπότε για να πιάσεις pokemon του νερού πρέπει να πας κοντά σε θάλασσα και θα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Και να για μην τις μειώσεις από μόνος σου, μπες στο 4G και 4G+ Δίκτυο της Vodafone απόλαυσε τη διπλάσια κάλυψη και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Τώρα που έμαθες τα βασικά, είσαι έτοιμος να γίνεις ο καλύτερος trainer! Και όσοι δεν το έχετε κατεβάσει ακόμα, μην αντιστέκεστε άλλο. Θα κολλήσετε σίγουρα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα