Black Friday Hunters: Πώς θα ξεχωρίσεις τις πραγματικά "δυνατές" εκπτώσεις

 Black Friday Hunters: Πώς θα ξεχωρίσεις τις πραγματικά "δυνατές" εκπτώσεις

H HUAWEI προσφέρει πραγματικά μεγάλες εκπτώσεις, τις οποίες είναι αδύνατο να αγνοήσουμε

Black Friday και εκπτώσεις είναι δύο έννοιες ταυτόσημες. Και όταν η συζήτηση εστιάζει στα προϊόντα τεχνολογίας, τότε αυτό αποκτά ακόμη περισσότερη αξία, καθώς η εξοικονόμηση χρημάτων για τους καταναλωτές είναι, αδιαμφισβήτητα, μεγαλύτερη.

Όταν μιλάμε, λοιπόν, για εκπτώσεις της τάξης των 100, των 200 ή των 400 ευρώ, τότε το ερώτημα “αξίζει να δαπανούμε χρήματα στη Black Friday» απαντάται πολύ εύκολα. “Ναι, αξίζει” και με το... παραπάνω, μάλιστα.

ADVERTISING

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν κάποιος αποφασίσει να ανοίξει το πορτοφόλι του και να ξοδέψει ορισμένα χρήματα τη συγκεκριμένη ημέρα του κόσμου, εμείς τον καταλαβαίνουμε και τον δικαιολογούμε απόλυτα, καθώς θα βρει αγοραστικές ευκαιρίες, οι οποίες δύσκολα θα υπάρξουν κάποια άλλη εποχή του χρόνου.

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της HUAWEI, η οποία προσφέρει εκπτώσεις έως και 400 ευρώ σε όσους καταναλωτές προχωρήσουν στην αγορά του αγαπημένο τους προϊόντος.

 Black Friday Hunters: Πώς θα ξεχωρίσεις τις πραγματικά

Το MateBook D16, ενδεικτικά, το οποίο αποτελεί το πρώτο ever laptop με οθόνη 16 ιντσών, διατίθεται με έκπτωση της τάξης των 150 ευρώ, κάτι που προκαλεί σημαντική ανακούφιση στην «τσέπη» του κάθε καταναλωτή. Παραμένοντας δε, ελαφρύ και λεπτό, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της νέας εποχής, δηλαδή την εξ αποστάσεως εργασία ή την τηλεκπαίδευση. Την ίδια στιγμή, ο πανίσχυρος επεξεργαστής 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση και απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης - συνεργασίας ανάμεσα σε πολλαπλές συσκευές, απελευθερώνοντας τη δημιουργικότητα όσων πρόκειται να το αποκτήσουν.

 Black Friday Hunters: Πώς θα ξεχωρίσεις τις πραγματικά

Με έκπτωση 70 ευρώ, από τις πιο «value for money» αγορές είναι και το Watch GT3 Active, το ιδανικό αξεσουάρ για όσους επιθυμούν ένα εντυπωσιακό και ανθεκτικό ρολόι, το οποίο διαθέτει τόσο στυλ όσο και απόδοση. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει ολοήμερη παρακολούθηση του SpO2, ακριβή παρακολούθηση καρδιακών παλμών, αλλά και τουλάχιστον 100 λειτουργίες προπόνησης. Και το πιο σημαντικό -πέραν του γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στην προπόνησή σας, όσο και στην πρωινή σας εργασία- είναι ότι προσφέρει αυτόνομη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως δύο εβδομάδες.

 Black Friday Hunters: Πώς θα ξεχωρίσεις τις πραγματικά

Στην ίδια κατηγορία -έκπτωση τουλάχιστον 100 ευρώ- εντάσσεται και το Pro Watch GT2, το οποίο συνιστά από τα πλέον «έξυπνα» ρολόγια για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας. Προσφέρει ολοκληρωμένα δεδομένα μέτρησης υγείας και αθλητικών επιδόσεων, ενώ (όπως και το GT3 Active) έχει περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης. Ακόμη κι αν σας αρέσει το γκολφ. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι με μόλις 5 λεπτά ασύρματης φόρτισης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 10 ώρες.

 Black Friday Hunters: Πώς θα ξεχωρίσεις τις πραγματικά

Στο ποσό των 80 ευρώ, παράλληλα, ανέρχεται και το ποσό που μπορείτε να εξοικονομήσετε, αποκτώντας το MatePad, το οποίο διαθέτει οθόνη 10.4 ιντσών και το οποίο συνοδεύεται από πληκτρολόγιο. Αποτέλεσμα είναι να κατέχετε κάτι, το οποίο προσομοιάζει την εμπειρία του λάπτοπ. Και μ’ αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες. Τόσο επαγγελματικές, όσο και οικιακές ή προσωπικές.

 Black Friday Hunters: Πώς θα ξεχωρίσεις τις πραγματικά

Τέλος, ας μην λησμονούμε και τα HUAWEI FreeBuds 4i, τα οποία διατίθενται μόλις από την τιμή των 59 ευρώ. Κομψός σχεδιασμός, ενεργό noise cancellation και 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, είναι μερικά από τα πιο μεγάλα... ατού. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία beamforming, σε συνδυασμό με την τεχνολογία μείωσης θορύβου τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να ξεχωρίσει τη φωνή σας με μεγάλη ακρίβεια ακόμα και σ’ ένα θορυβώδες περιβάλλον.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

SHARE:

24Media Network