Sonic στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020: Επιστρέφει σε Android και iOS

Sonic στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020: Επιστρέφει σε Android και iOS
Youtube

Το παλιό και αγαπημένο Game της SEGA επιστρέφει ξανά! Ο Sonic και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με τον Dr. Eggman και τη συμμορία του, οι οποίοι έχουν καταλάβει το Τόκιο.

Επιστροφή της SEGA στα mobile games, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα έναν νέο τίτλο με πρωταγωνιστή τον Sonic. Σε αντίθεση με τα Sonic Dash και Sonic Runners που έχουν παρόμοιο gameplay ως endless runners, το Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020 φαίνεται σαφέστατα πιο ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, με μια πρώτη ματιά, μοιάζει σαν μια lite έκδοση του Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 που είναι διαθέσιμο για το Nintendo Switch, καθώς εκτός από τα 15 αθλήματα στα οποία διαγωνίζεσαι χρησιμοποιώντας διάφορους γνωστούς χαρακτήρες από τον κόσμο του Sonic, υπάρχει και υπόθεση. Ο Sonic και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με τον Dr. Eggman και τη συμμορία του, οι οποίοι έχουν καταλάβει το Τόκιο.

Τα διαθέσιμα αθλήματα είναι 100m, 400m εμπόδια, ακόντιο, τοξοβολία, karate, σκοποβολή, αναρρίχηση, ξιφασκία, τραμπολίνο, σφύρα, πινκγ πονγκ, άλμα εις μήκος, BMX, μπάντιντον και καταδύσεις.

Το Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020 θα κυκλοφορήσει δωρεάν για Android και iOS στις 7 Μαΐου και είναι ήδη ανοικτές οι προεγγραφές στο Google Play. Θα περιλαμβάνει in-app συναλλαγές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version