Το Athens Tech College χορηγός του TEDxAthens 2017

Το Athens Tech College χορηγός του TEDxAthens 2017

Το πρώτο κολέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών

Το Athens Tech College, το πρώτο κολέγιο τεχνολογίας στην Ελλάδα, στήριξε ως χορηγός το TEDxAthens 2017, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η φετινή εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο και διεθνές πολυσυνέδριο ιδεών, πολιτισμού και τεχνολογίας καθώς παράλληλα με τις ομιλίες πραγματοποιήθηκαν activations, workshops, performances σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΚΠΙΣΝ.

Ο Αριστοτέλης Μιχαηλίδης, Business Development Manager του Athens Tech College με τα υψηλού επιπέδου προγράμματα σπουδών στον τομέα της τεχνολογίας, δήλωσε: “Η χορηγία του Athens Tech College στη φετινή διοργάνωση του TEDxAthens αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας επένδυσης σε εκδηλώσεις που συνεισφέρουν έμπρακτα τόσο στον τεχνολογικό όσο και στον ανθρωπιστικό κλάδο. Το Athens Tech College προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στην επιστήμη των υπολογιστών. H εξειδίκευση του, αποκλειστικά στους τομείς τεχνολογίας και επιστήμης των υπολογιστών, το ξεχωρίζουν από την υπόλοιπη αγορά. Στόχος του Athens Tech College είναι να ωθεί τους σπουδαστές του να υπερβούν τα καθιερωμένα τους όρια, κάτι που πραγματεύεται το φετινό TEDx Athens”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα