Το Twitter υποκλίθηκε στο Θανάση Βέγγο

Το Twitter υποκλίθηκε στο Θανάση Βέγγο

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα η συγκίνηση για το θάνατο του Θανάση Βέγγου. Το όνομά του στα δημοφιλέστερα tweets σε παγκόσμιο επίπεδο (Pic + Vid)

Ο "καλός μας άνθρωπος" έφυγε από τη ζωή και οι Έλληνες απέδειξαν την αγάπη και την εκτίμησή τους σε έναν από τους μεγαλύτερους κωμικούς ηθοποιούς με έναν ακόμη τρόπο.

Σε μία εποχή που η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας, ο Θανάσης Βέγγος ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και κατέκτησε το Τwitter, με το όνομά του να μπαίνει στη δεκάδα των δημοφιλέστερων φράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο υπόλοιπος πλανήτης, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισε να διερωτάται ( "Θανάσης Βέγγος what is this??") για το τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι δύο λέξεις που φαίνονταν σαν κινέζικα για να λάβουν διευκρινιστικά tweets για τον μεγάλο Θανάση Βέγγο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ  ΒΕΓΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ  (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI
 

Αδιαμφισβήτητα χάριζε και θα συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα το χαμόγελο στους Έλληνες μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Άνθρωπος ταπεινός και χαμηλών τόνων, ο χαρισματικός Θανάσης Βέγγος θα συνεχίσει να ζει για πάντα στις καρδιές και τις αναμνήσεις των Ελλήνων.

Ο δικός μας Βέγγος μέσα από tweets

JeyKey13 Joanna Karali*:  Θανάσης Βέγγος...R.I.P! πάντα στις καρδιές μας "καλεεε μας άνθρωπε"

Agnantia Agnantia Hotel Apts:  We lost a good actor, friend, husband, father, grandfather and man. #Θανάσης Βέγγος is a distinct personality and a worldwide trend.

G_Papanikolaou Giorgos Papanikolaou: Ο Θανάσης Βέγγος γέμισε τις ζωές μας με χαρά και αυθεντικό γέλιο. Τον ευχαριστούμε ολόψυχα και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

totalwebgr TotalWeb: Αντίο καλέ μας άνθρωπε! Η Ελλάδα έγινε ακόμα φτωχότερη με το χαμό σου

Blazethecat_ 「вℓαzє тнє cαт.™ : Now i know, Θανάσης Βέγγος is Thanasis Veggos, a Greek actor who passed away at the age of 84.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκίνηση για τον θάνατο του Θανάση Βέγγου

SHARE: