Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων του 38χρονου στα Ζαρουχλέικα

Θέμα χρόνου η σύλληψη των δολοφόνων του 38χρονου στα Ζαρουχλέικα

Στην ασφάλεια οι γονείς του Κ. Φράγκου, ενός εκ των δύο που δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης έξω από κλαμπ, στο πρώτο μαφιόζικο "χτύπημα"

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στην Πάτρα για την διαλεύκανση της δολοφονίας του 38χρονου Πάνου Τσίρκα στα Ζαρουχλέικα, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/04).

Το απόγευμα της Κυριακής (21/04) οι αρχές οργάνωσαν επιχείρηση στην περιοχή της Αρόης και προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου και πιο συγκεκριμένα του πατέρα του Κώστα Φράγκου, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε πέσει νεκρός έξω από κλαμπ στην οδό Σαχτούρη.

Η μητέρα του δεν άντεξε την φόρτιση, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να οδηγηθεί και αυτή στα γραφεία της ασφάλειας. Αμφότεροι θα δώσουν μαρτυρικές καταθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά τον αδερφό του Φράγκου αλλά και μία κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, είναι θέμα χρόνου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Η αστυνομία φέρεται να έχει ήδη ταυτοποιήσει τον έναν τουλάχιστον δράστη και σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πληροφορίες από thebest.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα