Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα τα στελέχη του ΣΔΟΕ που ζητούσαν φακελάκι

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα τα στελέχη του ΣΔΟΕ που ζητούσαν φακελάκι

Προφυλακιστέα κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τα τρία στελέχη της περιφερειακής διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, που κατηγορούνται ότι ζήτησαν φακελάκι

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τα τρία στελέχη του ΣΔΟΕ, τα οποία κατηγορούνται ότι ζητούσαν φακελάκι από βιοτέχνη, προκειμένου να μην βεβαιώσουν πρόστιμο.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για έναν 60χρονο προϊστάμενο του ελεγκτικού τμήματος της περιφερειακής διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, έναν 55χρονο αναπληρωτή τμηματάρχη και έναν 37χρονο ελεγκτή ενώ προφυλακιστέα κρίθηκε και μια 50χρονη λογίστρια, που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Οι προαναφερόμενοι ζήτησαν από βιοτέχνη να τους δώσει 25.000 ευρώ για να μην βεβαιώσουν πρόστιμο, το οποίο ισχυρίζονταν ότι μπορούσε να φτάσει τις 100.000 ευρώ.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, της εκβίασης, της εγκληματικής οργάνωσης, της κατάχρησης εξουσίας, της παράβασης καθήκοντος και της υπεξαίρεσης εγγράφων.

Πληροφορίες από thestival.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα