Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Σάββατο

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Αυτή είναι μια ημέρα στη ζωή σας, όπου η σκληρή δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε σημαντικά εμπόδια. Σημειώστε, πως αυτή η αστρολογική όψη, σας δίνει το κίνητρο και την ενέργεια να δουλέψετε σκληρά, αλλά τίποτα απ'αυτά δε βοηθάει ή σας δίνει την ικανότητα να διαλέξετε τον καλύτερο χώρο, για να διοχετεύσετε την ενεργητικότητά σας. Η σκληρή δουλειά δεν εγγυάται και επιτυχία. Πρέπει επίσης να διαλέξετε το χώρο που θα είναι ο πλέον αποδοτικός.

Ταύρος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παλιούς θυμούς, κακίες ή αισθήματα που πληγώνουν απ'το παρελθόν. Μπορεί επίσης να δοκιμάσετε κάποιες αναστατώσεις ή σημαντικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή. Υπάρχει η πιθανότητα ενός φαινομενικά αναπόφευκτου γεγονότος, όπως η καταστροφή κάποιας ιδιοκτησίας ή σπιτιού, η ανάγκη να μετακομίσετε, ο θάνατος ή άλλες σημαντικές αλλαγές.

Δίδυμοι

Οδηγείστε περισσότερο από τα ένστικτα, παρά από την λογική κρίση σήμερα. Καταλαμβάνεστε από μια σχεδόν φανατική και αυθόρμητη ανάγκη να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας. Οι αυθόρμητες ανάγκες σας, παίρνουν πολλές μορφές αλλά ιδιαίτερα δυνατή είναι η ανάγκη να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τις οριοθετήσεις, περιορισμούς και εμπόδια.

Καρκίνος

Αυτή η αστρολογική όψη, είναι ιδιαίτερα καλή για κάθε ειδικευμένη εργασία. Εμβαθύνετε στην κατανόηση, σε κάποιον ειδικό τομέα που έχετε ήδη κάποια εμπειρία, παρά επεκτείνεστε σε καινούργιους χώρους. Ασχετα με το είδος της δουλειάς που κάνετε, θα κερδίσετε μια βαθύτερη κατανόηση, αυτές τις ημέρες, που θα σας βοηθήσει στο να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις που συναντάτε στην εργασία σας. Αν αυτή περιλαμβάνει έρευνα και πειραματισμό, θα σημειώσετε μεγάλα άλματα και ίσως σημαντικές ανακαλύψεις. Επίσης έχετε την ικανότητα να μιλάτε με αυτοπεποίθηση και πειθώ και μπορεί να βρεθείτε να συναγωνίζεστε τους άλλους, σε μια δεδομένη άποψη ή ιδέα. Μπορείτε σήμερα να το κάνετε αυτό, πολύ αποτελεσματικά.

Λέων

Αυτή η χρονική ημέρα είναι, γενικότερα, πολύ θετική, γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει σ' επαφή με περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές. Είστε πολύ λιγότερο δεσμευμένοι και περιορισμένοι και νιώθετε αισιοδοξία και θετικότητα για όλα. Στις επαγγελματικές συναλλαγές , αυτή είναι μια ημέρα κατάλληλη για επέκταση και ανάπτυξη. Η μόνη αρνητική πιθανότητα, είναι η υπερβολικά γρήγορη ανάπτυξη, που είναι ανεξέλεγκτη και οδηγεί σε πολύ σπατάλη και ανεπάρκεια.

Παρθένος

Επανάσταση και ανεξαρτησία είναι τα θέματα κλειδιά, γι' αυτή τη χρονική ημέρα. Είστε ανυπόμονοι και μάλλον παράτολμοι κατά καιρούς και κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Αισθάνεστε σαν να ακολουθούσατε το πλήθος, για πάρα πολύ καιρό και σήμερα αναζητάτε έναν πιο υπεύθυνο, αυθόρμητο και δημιουργικό τρόπο ζωής. Είναι επίσης πιθανόν, να αναμειχθείτε σε κάποια μορφή κοινωνικής δραστηριότητας. Είστε ιδιαίτερα επαναστατικοί απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής καταπίεσης ή τυραννικής εξουσίας.

Ζυγός

Στο κάτω-κάτω ίσως επιθυμείτε να αποσυρθείτε για ένα διάστημα. Εχετε λιγότερο χρόνο για κοινωνικές συναναστροφές καθώς επικεντρώνεστε στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας που απαιτούν προσοχή και τόνωση. Ισως σήμερα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε προσωπικές δεσμεύσεις και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στις σχέσεις σας, βασιζόμενοι στην εκτίμηση των πραγματικών σας αναγκών και της ικανότητάς σας να δίνετε.

Σκορπιός

Μπορείτε να φτάσετε σ'ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας και διαίσθησης απ' όσο είναι συνήθως δυνατόν. Αυτή η αυξημένη ευαισθησία οφείλεται στον τρόπο ζωής σας και είναι πολύ εμφανής όταν κάνετε κάτι που τραβάει την φαντασία σας, όπως κάποια δημιουργική δραστηριότητα.

Τοξότης

Έρχεστε σε επαφή περισσότερο με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και ερευνάτε νέες μόδες, καλλιτεχνικές τάσεις, φαγητά και καλλιτεχνικά είδη. Τα ταξίδια αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανά, ή οι σχέσεις σας με τις ξένες χώρες με τη μορφή σπουδών ή αλληλογραφίας είναι σχεδόν σίγουρες.

Αιγόκερως

Φοβερή ψυχολογική και εσωτερική ανάπτυξη συμβαίνει σήμερα. Αν και αυτές οι αλλαγές δεν θα έχουν σοβαρά αποτελέσματα στην εξωτερική σας κατάσταση, είναι πολύ σημαντικές και ωφέλιμες. Σήμερα είστε ικανοί να διακρίνετε παράγοντες στην αρχή της ζωής σας με τους γονείς σας, οι οποίοι έχουν διαμορφώσει την σημερινή σας προσωπικότητα.

Υδροχόος

Αν ήσασταν παθητικοί και όχι προκλητικοί σχετικά με ζητήματα επαγγελματικά, οικονομικά και θέματα υλικής ασφάλειας, Θα ξεκινήσετε να είστε περισσότερο ενεργητικοί, με θετική συμπεριφορά απέναντι σ'αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αυξημένες φιλοδοξίες και προσπάθειες είναι πολύ πιθανά αλλά διαφωνίες πάνω στα οικονομικά θα είναι συχνότερες σήμερα απ'ότι συνήθως.

Ιχθύες

Λεπτή ευαισθησία είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που παρουσιάζονται σήμερα. Είναι καλό να απελευθερώνετε τα αισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, αλλά μη το παρακάνετε. Αφού ελευθερωθεί η ενέργεια, προσπαθήστε ν' αναλύσετε την κατάσταση και ν' ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος.

SHARE:

24Media Network