Η θέση της εφημερίδας

Η θέση της εφημερίδας

Ως αναπόφευκτη εξέλιξη, λόγω της τάσης των αναγνωστών να ενημερώνονται πλέον από το διαδίκτυο, παρουσιάζει "Το Βήμα" την απόφαση για αναστολή της ημερήσιας έκδοσής του. Το στοίχημα της νέας εποχής

Στην αλλαγή της συμπεριφοράς των αναγνωστών, που πλέον προτιμούν για την ενημέρωσή τους το διαδίκτυο και όχι τα καθημερινά φύλλα των εφημερίδων, αναφέρεται “Το Βήμα” στο φύλλο της Παρασκευής, εξηγώντας την απόφαση για το κλείσιμο της ημερήσιας έκδοσης.

“Χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010 διάβασαν «Το Βήμα» περίπου 90.000 αναγνώστες. Εξ αυτών μόνον 8.000 διάβασαν την έντυπη έκδοση της εφημερίδας. Οι συντριπτικώς περισσότεροι, πλέον των 82.000, αναγνώστες προτίμησαν την ηλεκτρονική έκδοση” γράφει χαρακτηριστικά.

Η μεταβολή στη συμπεριφορά των αναγνωστών χαρακτηρίζεται φυσιολογική και σύμφωνα με την εφημερίδα το στοίχημα πλέον είναι ποιος θα δημιουργήσει τα καλύτερα μέσα ενημέρωσης στο διαδίκτυο.

“«Το Βήμα» διακόπτει την έντυπη έκδοσή του ανταποκρινόμενο στο φανερό αίτημα των αναγνωστών του” αναφέρει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι στην πρώτη γραμμή της έντυπης ενημέρωσης θα παραμείνει “Το Βήμα της Κυριακής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα