Brown Hotels: Ανοίγει πεντάστερο resort στους Αγίους Θεοδώρους

Brown Hotels: Ανοίγει πεντάστερο resort στους Αγίους Θεοδώρους
Το ξενοδοχείο Isla Brown Corinthia brownhotels

Το Isla Brown Corinthia είναι το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Ιρσαηλινής εταιρείας στην Ελλάδα.

Τον Ιούνιο ανοίγει της πύλες του Isla Brown Corinthia στους Αγίους Θεοδώρους αποτελώντας το πρώτο πεντάστερο παραθεριστικό ξενοδοχείο της Brown Hotels στη χώρα μας. Το resort διαθέτει 166 πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια και σπα, στοχεύοντας σε ποιοτικές εμπειρίες διακοπών.

Μπροστά από το Isla Brown Corinthia απλώνεται μια βοτσαλωτή παραλία, ενώ διαθέτει και μια εντυπωσιακή ταράτσα 550 τ.μ. που μοιάζει να αιωρείται. Εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, σούσι, χώροι αναψυχής, γυμναστήριο, μπαρ κάτω από τον έναστρο ουρανό, παιδικό πάρκο και υποδομές για θαλάσσια σπορ πλαισιώνουν τα υπέροχα δωμάτια.

Το ξενοδοχείο Isla Brown Corinthia


Την αισθητική του ξενοδοχείου υπογράφει η Elastic Architects, η οποία αποκατέστησε το προϋπάρχον κτήριο και του έδωσε νέα ζωή, παίρνοντας έμπνευση από την ιστορία του τόπου, το υδάτινο και το γήινο στοιχείο, αλλά και με δημιουργικότητα που περιέχει σε ισόρροπες αναλογίες λειτουργικότητα, βιωσιμότητα και ομορφιά.

Το νέο resort, αποτελεί ακόμη προορισμό για συνέδρια, με χώρο 550 τ.μ. που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους επιχειρηματική και κοινωνική εκδήλωση. Η αρχή μάλιστα θα γίνει με το 1ο Ελληνοϊσραηλινό συνέδριο Calcalist (έγκριτη οικονομική εφημερίδα του Ισραήλ) που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου και θα καλύψει θέματα για την Αγορά Ακινήτων, τον Τουρισμό, τις Επενδύσεις, την Καινοτομία και την Οικονομία.

Το ξενοδοχείο Isla Brown Corinthia


Μετά το Isla Brown Corinthia και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και νέα resorts σε Χαλκίδα, και Ερέτρια. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα