Δύο νέα πολυτελή ξενοδοχειακά καταλύματα ανοίγουν στην Πάρο

Δύο νέα πολυτελή ξενοδοχειακά καταλύματα ανοίγουν στην Πάρο
Πάρος iStockphoto

Η ευρύτερη περιοχή της Νάουσας εμπλουτίζεται με χώρους φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών.

Δύο νέα πολυτελή ξενοδοχειακά καταλύματα πρόκειται να ανοίξουν την φετινή σεζόν στην Πάρο στις περιοχές της Νάουσας και του Αμπελά.

Στον Αμπελά, θα ανοίξει το Parocks Luxury Hotel & Spa, που αποτελείται από πέντε ανεξάρτητα μεταξύ τους κτίρια. Με δυναμικότητα συνολικά 40 δωματίων, το Parocks αποτελείται από 8 σουίτες με ιδιωτική πισίνα, 19 δωμάτια με jacuzzi και 13 με ιδιωτική πισίνα.

Το νέο ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από αρχιτεκτονική τυπικού νησιώτικου οικισμού, στο κέντρο του οποίου βρίσκονται, η πισίνα, το spa και το εστιατόριο. Σχεδόν όλες οι σουίτες και τα δωμάτια διαθέτουν άπλετους εξωτερικούς χώρους με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Parocks

Το εστιατόριο του Parocks θα σερβίρει σύγχρονη κουζίνα που ισορροπεί ανάμεσα στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και τις επιρροές από τις διεθνείς τάσεις και έμπνευση τις τοπικές πρώτες ύλες της Πάρου. Το spa του Parocks διαθέτει εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, χώρους θεραπειών και γυμναστήριο.

Λίγο έξω από τη Νάουσα η αλυσίδα των Aria Hotels, θα ανοίξει το Aria Paros Residence, ένα πολυτελές κατάλυμα, που βρίσκεται στην καρδιά ενός αμπελώνα και περιβάλλεται από κήπους 8 στρεμμάτων. Πρόκειται μία μεγάλη, αυτόνομη κατοικία, πλήρως εναρμονισμένη με το αρχιτεκτονικό τοπίο τη περιοχής, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 20 άτομα. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία των Aria Hotels που επικεντρώνεται στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία, το κατάλυμα είναι προσαρμοσμένο στο κυκλαδίτικο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως την πέτρα και το ξύλο.

Aria Paros Residence

Περιβάλλεται από εντυπωσιακούς κήπους, ιδιωτικό αμπελώνα, ιδιωτικές βεράντες, πισίνα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και εγκαταστάσεις για αθλητικές δραστηριότητες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για διαμονή στο δημοφιλές νησί της Πάρου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα