Τραγωδία στο νοσοκομείο Πύργου. Πέθανε βρέφος 3 ημερών

Τραγωδία στο νοσοκομείο Πύργου. Πέθανε βρέφος 3 ημερών

24χρονη αθίγγανη άφησε το νεογέννητο στην κούνια και πήγε για ψώνια

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο Πύργου το πρωί της Δευτέρας. Μια 24χρονη αθίγγανη από την περιοχή, τάισε το νεογέννητο κοριτσάκι της, το άφησε στη κούνια και όταν γύρισε ήταν νεκρό. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία.

Η μητέρα του τριών ημερών βρέφους λίγο πριν από τις εννέα το πρωί, πήρε το παιδί από την κούνια του και το τάισε. Στη συνέχεια το έβαλε και πάλι εκεί και έφυγε για να ψωνίσει γάλατα και πάνες για τα άλλα παιδιά της. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ενημερώσει κανέναν από το προσωπικό πως βγαίνει από το θάλαμο για να έχει κάποιος το παιδί σε επιτήρηση.

Έτσι όταν πέρασαν οι γιατροί από το θάλαμο, βρήκαν το παιδί νεκρό. Περίπου μισή ώρα μετά επέστρεψε και η μητέρα πίσω, όπου έμαθε το τραγικό νέο, καταρρέοντας… Η ίδια δεν περίμενε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εισρόφηση που υπέστη το βρέφος – φαινόμενο όχι σπάνιο – μετά τη στιγμή που το τάισε η μητέρα του. Μόλις το τραγικό αυτό περιστατικό έγινε γνωστό ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές και η μητέρα συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης του βρέφους σε κίνδυνο με αποτέλεσμα τον θάνατο.

Πηγή: ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα