Σχεδίαζαν τετραπλή επίθεση

Σχεδίαζαν τετραπλή επίθεση
HAmu???? ????????. ?????EUROKINISSI-??M`?ûQk Eurokinissi

Έκρηξη σημειώθηκε στις 11:40 σε εταιρεία κούριερ στο Παγκράτι. Υπάλληλος μετακίνησε παγιδευμένο δέμα, το οποίο εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα δάκτυλα. Σύλληψη δύο καταζητούμενων για συμμετοχή στους "Πυρήνες της Φωτιάς". Είχαν αφήσει ύποπτο φάκελο στη Σπύρου Μερκούρη. Δείτε αποκλειστικά βίντεο από το σημείο. Ελεγχόμενες εκρήξεις σε στάση λεωφορείου στη Ριζάρη. Αποκλεισμένοι οι γύρω δρόμοι. Συνεχής ενημέρωση (Vids)

Μια υπάλληλος εταιρείας κούριερ στην οδό Αστυδάμαντος 71, τραυματίστηκε στο Παγκράτι, όταν εξερράγη παγιδευμένο δέμα το οποίο επιχείρησε να μετακινήσει. Η έκρηξη σημειώθηκε στις 11:40.

Άγνωστος είχε αφήσει λίγο νωρίτερα το δέμα, το οποίο είχε ως παραλήπτη την πρεσβεία του Μεξικού και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Πριν από λίγες ημέρες στη διάρκεια συμπλοκής αναρχικών με αστυνομικούς στο Μεξικό είχε σκοτωθεί ένας αναρχικός και είναι πιθανό αυτός να είναι ο λόγος της αποστολής του δέματος. Η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος και η υπάλληλος τραυματίστηκε στα δάκτυλα. Η αστυνομία έχει αποκλείσει τους γύρω δρόμους και στο σημείο έσπευσαν άνδρες των ΤΕΕΜ.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην σύλληψη δύο ατόμων στην οδό Ευφρονίου και Ριζάρη. Οι δύο άνδρες φορούσαν περούκες, αλεξίσφαιρα και έφεραν πιστόλια των 9mm, που έχουν σταλεί για βαλλιστική. Έχουν επίσης γίνει και δύο προσαγωγές δύο γυναικών.

Οι δύο συλληφθέντες, είχαν αφήσει δέμα σε άλλο κατάστημα ταχυμεταφορών στην οδό Σπύρου Μερκούρη 62. Το δεύτερο δέμα είχε παραλήπτη την πρεσβεία της Ολλανδίας.

HAmu???? ????????. ?????EUROKINISSI-??M`?ûQk Eurokinissi

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους συλληφθέντες είναι 25χρονος φοιτητής, καταζητούμενος για συμμετοχή στους “Πυρήνες της Φωτιάς”.

Ο δεύτερος δήλωσε πολιτικός κρατούμενος και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, ακολούθησε δακτυλοσκόπηση και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται επίσης για καταζητούμενο για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση. Οι δύο αναγνωρίστηκαν από την υπάλληλο της δεύτερης εταιρείας κούριερ.

Τρίτος ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε σε στάση λεωφορείου στην οδό Ριζάρη προς το Πολεμικό Μουσείο. Άνδρες των ΤΕΕΜ πραγματοποίησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις.  Θα γίνει άλλη μία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα