Κράτησαν σκληρή στάση

Κράτησαν σκληρή στάση
ΑΘΗΝΑ-Ενώπιον των εφετών ανακριτών οδηγήθηκαν σήμερα τα άτομα που συνελήφθησαν χθες κατά την διάρκεια επιχειρήσεων της Αντιτρομοκρατικής στο Βόλο και στην Αθήνα,Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 (EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) Eurokinissi

Οι πέντε από τους έξι κατηγορούμενους για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", αρνήθηκαν να απολογηθούν. Ο έκτος αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή. Ο υπολογιστής και η πλαστή ταυτότητα

Αρνήθηκαν να απολογηθούν επί της  ουσίας ενώπιον των Εφετών Ανακριτών οι πέντε από τους έξι κατηγορούμενους για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.

Οι κατηγορούμενοι είπαν ότι δεν αναγνωρίζουν τη διαδικασία.

Αντίθετα, ο Κώστας Παπαδόπουλος που συνελήφθη στο Χολαργό, απολογήθηκε, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Κ. Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι ανήκει στον αναρχικό χώρο και κάνει λόγο για ποινικοποίηση της κοινωνικής του ζωής με την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τα κατηγορητήρια που έχουν συνταχθεί σε βάρος τους, οι κατηγορούμενοι, πλην του Κ. Παπαδόπουλου, φέρονται να κατείχαν από κοινού τα όπλα που εντοπίστηκαν κατά τις επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τον περασμένο Δεκέμβριο σε Πειραιά και Νέα Σμύρνη.

Όπως προκύπτει, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, που είχε εντοπιστεί στις αστυνομικές επιχειρήσεις του περασμένου Δεκεμβρίου, υπήρχε σκαναρισμένη πλαστή ταυτότητα την οποία φέρεται να χρησιμοποίησε ο Μιχάλης Νικολόπουλος, αδελφός του Γιώργου Νικολόπουλου, για να νοικιάσει διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στο επίμαχο διαμέρισμα έχει εντοπιστεί αποτύπωμα της κατηγορουμένης στην υπόθεση του Βόλου, Όλγας Οικονομίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα