Ο 6χρονος που σνόμπαραν όλοι έκανε το πάρτι της ζωής του: Γενέθλια στο NBA με μαζορέτες

Ο 6χρονος που σνόμπαραν όλοι έκανε το πάρτι της ζωής του: Γενέθλια στο NBA με μαζορέτες
Ο Τέντι έχει κάθε λόγο να χαμογελά...

Ξεχάστε το λυπημένο Τέντι μοναχό στο πάρτι γενεθλίων του, στη φωτογραφία που έγινε viral σε όλο τον κόσμο... Ο πιτσιρικάς δηλώνει ότι μόλις έζησε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Για να γιορτάσει τα έκτα γενέθλιά του κάλεσε και τους 32 συμμαθητές του. Όμως στο πάρτι του δεν πήγε κανείς.… Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media η μητέρα του, με τον μικρό να στέκει περίλυπος σε ένα άδειο τραπέζι προκάλεσε μεγάλη αίσθηση αλλά και ένα παγκόσμιο κύμα αλληλεγγύης. Σήμερα, κάποιοι μάλλον θα μετανιώνουν που σνόμπαραν τον Τέντι στα γενέθλιά του, καθώς τελικά όχι απλά δεν έμεινε μόνος του, αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά δημοφιλής…

Μεταξύ άλλων, οι Phoenix Suns τον κάλεσαν στον αγώνα τους με τους Lakers και του επιφύλαξαν την πιο θερμή υποδοχή. Ο μικρούλης μίλησε χωριστά με έναν έναν τους παίχτες, πήρες αναμνηστικά δώρα της ομάδας, φόρες μάλιστα και τη φανέλα της, παρακολούθησε τον αγώνα από VIP θέση και βρέθηκε περιτριγυρισμένος από τις πανέμορφες μαζορέτες που έσπευσαν όλες να τον αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν και να του ευχηθούν “χρόνια πολλά”.

Λογικό και επόμενο ήταν το χαμόγελο να επιστρέψει στα χείλη του, λέγοντας πως αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής του.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα