Απελάθηκαν από τη Καμπότζη επειδή γύρισαν πορνό μέσα σε ναό

default image

Δυο αδελφές εκδιώχθηκαν από το Καμπότζη γιατί γύρισαν πορνό μέσα στον ιερό ναό Angkor, που αποτελεί σύμβολο για τη χώρα

Δυο Αμερικανίδες τουρίστριες απελάθηκαν από τη Καμπότζη και τους απαγορεύθηκε η είσοδος στην χώρα όταν συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να γυρίζουν πορνό στο εσωτερικό του ιερού ναού Angkor.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι Lindsey και Leslie Adams ανακαλύφθηκαν, από άλλους τουρίστες και το προσωπικό, στο εσωτερικό του ναού γυμνές να τραβούν φωτογραφίες σε άσεμνες πόζες.

Η εικόνα ήταν τόσο σοκαριστική με αποτέλεσμα οι επισκέπτες και το προσωπικό να καλέσουν την αστυνομία, που τις συνέλαβε. Οι δυο γυναίκες τιμωρήθηκαν με 6μηνη φυλάκιση με αναστολή και τους επιβλήθηκε πρόστιμο 250 δολαρίων, ενώ τους δόθηκε το χρονικό όριο των τεσσάρων ορών για να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Το περιστατικό θεωρήθηκε πολύ προσβλητικό, αφού ο συγκεκριμένος ναός θεωρείται ιερός και είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Όπως αναφέρουν οι αρχές είναι η δεύτερη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς μια ομάδα Γάλλων τουριστών είχε εισέλθει στο εσωτερικό άλλου ναού και είχαν επιδοθεί σε άσεμνες πράξεις τις οποίες κατέγραφαν σε βίντεο και φωτογραφίες.

Οι τρεις Γάλλοι απελάθηκαν από τη χώρα την περασμένη εβδομάδα, με τις Καμποτζιανές αρχές να ζητούν από τους τουρίστες να δείξουν σεβασμό στον πολιτισμό και τις ιερές τοποθεσίες.

(Πηγή: Metro)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα