Πάρτι οργίων αντί για μπόνους

default image

Σε κάποιες εταιρείες αναγνωρίζεται ο μόχθος των σκληρά εργαζόμενων με ένα μπόνους, σε άλλες πάλι δεν αναγνωρίζεται εάν δεν πάρει ο εργαζόμενος τη πρωτοβουλία ενώ στην "Munich Re" απλά απολαμβάνεις ένα κολασμένο πάρτι που θα ζήλευε κάθε κολεγιόπαιδο που πρωταγωνιστεί στο American Pie

Και ενώ οι περισσότερες εταιρίες θα έδειχναν την εκτίμηση για τον μόχθο των εργαζομένων τους με ένα καλό μπόνους, μια αύξηση, ένα διήμερο ρεπό έστω ο ασφαλιστικός κολοσσός  “Munich Re” είναι απλά πολύ μπροστά.

Και αυτό γιατί σκέφτηκε ότι εκτός από τα χρήματα αυτό που θα μπορούσε να ικανοποιήσει τους σκληρά εργαζομένους της ήταν ένα κολασμένο πάρτι οργίων με άφθονο ποτό και σεξ.

Έτσι αποφάσισε να τους χαρίσει μια νύχτα πάθους για να τους κρατήσει πάνω από όλα παραγωγικούς και να έχουν κίνητρο να επιτύχουν και άλλους στόχους της εταιρείας μόνο και μόνο για να δουν με τι άλλο θα τους ανταμείψει.

Το περιστατικό συνέβη το 2007 σε ένα σπα της Βουδαπέστης ενώ μόλις προσφάτως ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο εν λόγω πάρτι οι καλεσμένοι μπορούσαν να συνευρεθούν με ιερόδουλες, οι οποίες ήταν πρόθυμες να κάνουν ό,τι θέλει το σκληρά εργαζόμενο προσωπικό προς τέρψιν του.

Ωστόσο σύμφωνα με έναν εργαζόμενο αν και η είσοδος ήταν ελεύθερη και σου έδινε την εντύπωση ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου όλα ήταν τόσο καλά οργανωμένα που οι ιερόδουλες φορούσαν ειδικά χρωματιστά βραχιολάκια και όταν ικανοποιούσαν τον πελάτη τους έπαιρναν μια σφραγίδα ώστε να φαινόταν κάπου ότι είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες τους.

Ο εν λόγω εργαζόμενος, ο οποίος θέλησε να τηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε την εφημερίδα Handelsblatt: “Μετά από κάθε συνεύρεση οι γυναίκες “σφραγίζονταν” στο χέρι ώστε να υπάρχει αρίθμηση με πόσους είχαν πάει”.

Και συνέχισε λέγοντας ότι τα βραχιολάκια που φορούσαν ήταν κόκκινα και κίτρινα τονίζοντας ότι αυτές με το κίτρινο σου εκπλήρωναν όποια επιθυμία είχες.

Μάλιστα υπήρχαν και γυναίκες με άσπρα βραχιολάκια οι οποίες ήταν αποκλειστικά για το διοικητικό συμβούλιο και τους καλύτερους πωλητές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα