Ατρόμητο ρακούν σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστη – Και ναι, έφτασε στην κορυφή

Ατρόμητο ρακούν σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστη – Και ναι, έφτασε στην κορυφή
Ατρόμητο ρακούν σκαρφαλώνει σε ουρανοξύστη youtube

Η προσπάθεια του ζώου, που διήρκεσε σχεδόν 20 ώρες, μεταδόθηκε ζωντανά από τοπικούς σταθμούς και έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου

Σταρ πρώτου μεγέθους έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα ρακούν στο διαδίκτυο, καθώς κατάφερε να σκαρφαλώσει σε ουρανοξύστη στη Μινεσότα των ΗΠΑ, φτάνοντας σώο και αβλαβές στην κορυφή μετά από σκληρή προσπάθεια που διήρκεσε σχεδόν 20 ώρες.

Το ζώο αρχικά, φοβισμένο, σκαρφάλωνε σε ένα κτίριο με γραφεία. Εργαζόμενοι το κατέβασαν από εκεί, αλλά αυτό, όπως φάνηκε, δεν ήταν διατεθειμένο να σταματήσει την…αναρριχητική του καριέρα. Έτσι άρχισε να ανεβαίνει σε ουρανοξύστη 23 ορόφων, έναν από τον πιο ψηλούς της πόλης. Κινούμενο πάνω, κάτω και μερικές φορές πλάγια, κατάφερε να ολοκληρώσει την αποστολή του και να “κατακτήσει” τον ουρανοξύστη.

Ο MPR News, τοπικός δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός έκανε γνωστή την ιστορία, με πλήθος κόσμου σε όλο τον κόσμο να παρακολουθεί την προσπάθεια του ρακούν μέσω των social media. Την ίδια ώρα άλλοι τοπικοί σταθμοί μετέδιδαν ζωντανά την αναρρίχηση ενώ όσοι βρίσκονταν στον συγκεκριμένο ουρανοξύστη και έτυχε να πετύχουν το ζώο, δεν έχασαν την ευκαιρία να το απαθανατίσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα