Ο Χάμπος του MasterChef θα κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του “Εν κουλί”

Ο Χάμπος του MasterChef θα κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του “Εν κουλί”

Ο Κύπριος παίκτης του MasterChef που έγινε viral, κάνει το "Εν κουλί" logo, λανσάρει το δικό του ποτήρι - θερμό και σκοπεύει να κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα της περίφημης φράσης του.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, ή αλλιώς Χάμπος, χάρισε στους τηλεθεατές του φετινού MasterChef απίστευτο γέλιο, ενώ κατάφερε να γίνει viral σε ένα μόλις βράδυ με τη φράση “ΕΝ ΚΟΥΛΙ”, κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού που είχε με τον συμπαίκτη του, τον Παντελή Βούρο, όταν χρειάστηκε να συνεργαστούν σε μια δοκιμασία. 

Το βίντεο με το απόσπασμα όπου ο Χάμπος ρωτά επίμονα και ειρωνικά τον Παντελή αν “Εν κουλί αυτό;”, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έγινε meme, αποκριάτικη στολή, ετικέτα μαρμελάδας στο μαγαζί που διατηρούν οι γονείς του Παντελή στην Κάλυμνο, έγινε παγωτό και, γενικά, έγινε το απόλυτο trend του φετινού MasterChef.

Ο Κύπριος παίκτης βρίσκεται, πλέον, εκτός παιχνιδιού, μετά από τις δύο αποχωρήσεις του από την εκπομπή μαγειρικής, και ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Ο Χάμπος έχει μετατρέψει τη viral φράση του σε logo, έχει ξεκινήσει να λανσάρει το δικό του ποτήρι – θερμός και ανάμεσα στα πλάνα του είναι να κατοχυρώσει τα πνευματικά δικαιώματα του “Εν κουλί”!

Φαίνεται πως τελικά το “Εν κουλί”, πέρα από απίστευτο γέλιο, πρόκειται να χαρίσει και μεγάλη επιτυχία στον Χαράλαμπο, ο οποίος θα το αξιοποιήσει καταλλήλως για επαγγελματικούς σκοπούς, ενώ ο ίδιος έχει ανακοινώσει μέσα από τα social media του τα νέα του βήματα, αλλά και τα επερχόμενα σχέδιά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version