Έκανε τη νεκρή του γάτα… τηλεκατευθυνόμενο!

default image

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη γάτα που μετατράπηκε σε... ελικόπτερο λόγω της μεγάλης αγάπης του ιδιοκτήτη της (Pics+Vid)

Σε όλους είναι γνωστή η φράση πώς οι γάτες είναι επτάψυχες, ελάχιστοι όμως θα μπορούσαν να φανταστούν πως οι γάτες θα μπορούσαν να είναι και… ιπτάμενες!

Φρόντισε για αυτό ένας καλλιτέχνης-τύπου ό,τι δηλώσεις είσαι- από την Ολλανδία που αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στη νεκρή γάτα του με έναν ιδιαίτερο και μάλλον ανισόρροπο τρόπο.

Ένα χτύπημα από αυτοκίνητο της στέρησε τη ζωή και ο Bart Jansen, ιδιοκτήτης του κατοικίδιου, της χάρισε ”φτερά”, μετατρέποντάς στην σε… ελικόπτερο! Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό, με το βίντεο της τελικής μάλιστα πρόβας να αναρτάται στο διαδίκτυο προς επιβεβαίωση του τεράστιου καλλιτεχνικού του ταλέντου.

Της τοποθέτησε έλικες σε κάθε ένα από τα τέσσερα πόδια της και με τη βοήθεια ενός τηλεχειριστηρίου την έκανε γάτα-ελικόπτερο. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό την εκθέτει κιόλας στο Άμστερνταμ στο πλαίσιο του ”KunstRAI art festival”.

Το ”έκθεμα” έχει τίτλο “Orvillecopter”, καθώς το όνομα της γάτας του ήταν Orville, εμπνευσμένο από τον διάσημο αεροπόρο Orville Wright.

Η γάτα, πάντα μετά θάνατον, υποβλήθηκε σε πολλά τεστ μέχρι να φτάσει ο καλλιτέχνης στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να την κάνει να πετάξει. Λέτε να ήταν καλύτερα αν είχε πάρει από την αρχή παπαγαλάκια;

Το βίντεο που ακολουθεί είναι η τελευταία πρόβα, πριν την έκθεση στο Άμστερνταμ κατά την οποία ο Bart Jansen ποζάρει γεμάτος υπερηφάνεια μαζί με το δημιούργημά του στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Sky News.

Εμείς να ευχηθούμε καλές πτήσεις και τα συμπεράσματα δικά σας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα