Ελένη: Του την “έφεραν” στον αέρα της εκπομπής – Απάντησε με μούντζα

Ελένη: Του την “έφεραν” στον αέρα της εκπομπής – Απάντησε με μούντζα
Καλοστημένη φάρσα επιφύλασσαν οι συντελεστές της εκπομπής "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη στον Σεφ Γιώργο Παπακώστας Youtube

Στον ύπνο έπιασαν από το κοντρόλ της εκπομπής τον Σεφ της Ελένης Μενεγάκη. Η επική αντίδρασή του και τα ξεκαρδιστικά γέλια της παρουσιάστριας και του πάνελ

Ο σεφ Γιώργος Παπακώστας περίμενε υπομονετικά να έρθει η ώρα της μαγειρικής στην εκπομπή “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ αναρτούσε στα social media τη λαχταριστή συνταγή που επρόκειτο να παρουσιάσει. Ωστόσο εκείνο πουν δε περίμενε, ήταν η φάρσα που του είχαν στήσει οι υπεύθυνοι της εκπομπής.

Το βίντεο περιελάμβανε μερικά από τα πιο επιτυχημένα κομμάτια της Άννας Βίσση, με τον σεφ να “συλλαμβάνεται” On Camera να χορεύει στους ρυθμούς του κομματιού “Το απόλυτο κενό” και να έχει μάτια μόνο για την οθόνη του έξυπνου κινητού του. Τι κι αν η παρουσιάστρια και το πάνελ της εκπομπής μετά βίας συγκρατούσαν τα πνιχτά γέλια τους.

Όταν αντιλήφθηκε την πλεκτάνη, ήταν πολύ αργά για εκείνον και αντέδρασε με τον πιο πατροπαράδοτο και αυθεντικά ελληνικό τρόπο. Σήκωσε τα μάτια ψηλά, είδε στο μόνιτορ πως βρίσκεται στον αέρα και έστειλε μια βασιλικιά μούντζα προς το κοντρόλ της εκπομπής. Η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε προς το μέρος του με όλο το στούντιο να ξεσπά σε γέλια.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Γιος μετανάστη πρώτης γενιάς, ο Γιώργος Παπακώστας μεγάλωσε μέσα στα εστιατόρια της οικογένειάς λάτρεψε την τέχνη της μαγειρικής. Σπούδασε στη Νέα Υόρκη μάρκετινγκ και διοίκηση επιχειρήσεων και συνέχισε τις σπουδές του στην μαγειρική, σε μια από τις πιο αναγνωρισμένες σχολές στον κόσμο την “French Culinary Institute” στο Σόχο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και δημιούργησε το Burger Joint στη Γλυφάδα και ακολούθησαν άλλο ένα στα νότια και ένα στο Ψυχικό.

Τον περασμένο Μάρτιο, απασχόλησε τα ΜΜΕ εξαιτίας μιας παρεξήγησης που είχε με την παρουσιάστρια. Λη Ελένη Μενεγάκη υποδεχόταν στο πλατό άλλον μάγειρα από εκείνον που περίμενε. Η φετινή της επιλογή, ο Γιώργος Παπακώστας έφευγε για ταξίδι στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να έχει προγραμματίσει σωστά τις εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της παρουσιάστριας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα