Ένας γάμος γεμάτος “φωτοβομβίδες”

default image

Δείτε τις φωτογραφίες που έκαναν έξαλλο το νιόπαντρο ζευγάρι από τη Βρετανία. Ο φωτογράφος δεν πέτυχε ούτε μία! (Pics)

Τρέξιμο, άγχος, ταραχή, συγκίνηση είναι κάποια από τα συναισθήματα που καταλαμβάνουν τους υποψήφιους συζύγους.

Κάθε άλλο παρά απόλαυση είναι η ημέρα του γάμου και μετά το τέλος της τελετής το ζευγάρι, λίγα πράγματα θυμάται. Για αυτό και ο φωτογράφος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο.

Οι φωτογραφίες είναι τα χειροπιαστά ντοκουμέντα που έχουν αποτυπώσει όλα όσα συνέβησαν εκείνη την καταπληκτική ημέρα του γάμου.

Την ίδια άποψη συμμερίστηκαν ο Thomas και η Anneka Geary, οι οποίοι αποφάσισαν να δαπανήσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 750 λιρών για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσέλαβαν τους επαγγελματίες του είδους, τον Ian McCloskey και τη Nikki Carter, σκεπτόμενοι ότι οι φωτογραφίες τους, θα τους έμεναν αξέχαστες.

Κατά μία έννοια αυτό επετεύχθη, γιατί όταν ήρθε η ώρα να παραλάβουν τις φωτογραφίες τους, ήρθαν αντιμέτωποι με τις χειρότερες φωτογραφίες όλων των εποχών.

”Νομίζαμε ότι μας έκαναν πλάκα. Δεν ήταν δυνατόν αυτές οι φρικιαστικές εικόνες να ήταν τα ενθύμια μίας ζωής” δηλώνει η Anneka, 27 ετών.

Τραβηγμένες από λάθος γωνίες, χωρίς φλας, κουνημένες, θαμπές, με λάθος φόντο και ένα ”χέρι” με πρωταγωνιστικό ρόλο που κλέβει την παράσταση.

”Το χέρι του ανιψιού μου, του Harry 3 ετών, με το παιχνίδι του βρίσκεται στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή” συμπληρώνει ο γαμπρός Thomas Geary, 32 ετών.

Το ζευγάρι κινήθηκε νομικά και ζήτησε αποζημίωση, λαμβάνοντας την απάντηση πως το φωτογραφικό γραφείο κήρυξε πτώχευση και δύναται να τους επιστρέψει ένα μέρος των χρημάτων τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα