Έως τρεις ώρες το διάλειμμα για μεσημεριανό στην Ελλάδα

H Eλλάδα βρίσκεται στο Νο1 της λίστας με τις χώρες που παρέχουν στους εργαζομένους τις περισσότερες ώρες, για να απολαύσουν το μεσημεριανό τους (AP Photo/Richard Drew)
H Eλλάδα βρίσκεται στο Νο1 της λίστας με τις χώρες που παρέχουν στους εργαζομένους τις περισσότερες ώρες, για να απολαύσουν το μεσημεριανό τους (AP Photo/Richard Drew) ASSOCIATED PRESS

Η Daily Telegraph πόσταρε γράφημα με τις ώρες που παρέχουν κάποιες χώρες, στους εργαζομένους της για lunch break. Γνωρίζατε πως στην Ελλάδα είναι από 1 έως τρεις ώρες;

H Daily Telegraph πόσταρε πριν λίγες ώρες, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ένα γράφημα με το διάλειμμα που έχουν εργαζόμενοι σε κάποιες χώρες του πλανήτη, για μεσημεριανό. Το σχόλιο δε, ήταν "πρέπει να μετακομίσω στην Ελλάδα", με τη χώρα μας να ηγείται της λίστας.

Έως τρεις ώρες το διάλειμμα για μεσημεριανό στην ΕλλάδαΒάσει των στοιχείων που προφανώς βρήκε η DT και δημιούργησε το σχετικό γράφημα, στην ημεδαπή οι εργαζόμενοι έχουμε στη διάθεση μας από 1 έως τρεις ώρες, για το μεσημεριανό. Ακολουθούν οι Ισπανία και η Σουηδία, με έως 3 ώρες. Παρ' όλα αυτά, στα 504 comments που υπάρχουν κάτω από την σχετική η δημοσίευση, ουκ ολίγοι Έλληνες, Ισπανοί και Σουηδοί γράφουν πως τα στοιχεία είναι ψευδή.

Πηγή: 

Daily Telegraph

ADVERTISING

SHARE: