Επιχείρηση 'καθαρά χέρια': Υπάρχει λόγος που αυτός ο γορίλας περπατάει σαν άνθρωπος

Επιχείρηση 'καθαρά χέρια': Υπάρχει λόγος που αυτός ο γορίλας περπατάει σαν άνθρωπος
PHILADELPHIA ZOO

Πολλοί θαυμάζουν το γορίλα που περπατάει στα δύο πόδια σαν άνθρωπος, λίγοι όμως ξέρουν ότι πίσω από αυτή τη συνήθειά του, κρύβεται μια "παραξενιά"

Ο Λούις είναι ένας 18χρονος γορίλας που αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους "ενοίκους" στο ζωολογικό κήπο της Φιλαδέλφεια. Είναι επικοινωνιακός, δεν ενοχλείται από τους ανθρώπους και είναι ένα εντυπωσιακό δείγμα του είδους του. Επίσης, του αρέσει να περπατάει σαν... άνθρωπος. Κι έχει έναν πολύ καλό λόγο για να το κάνει αυτό: Το φαγητό!

Το βίντεο που ανήρτησαν οι εργαζόμενοι στο ζωολογικό κήπο της Φιλαδέλφεια έγινε viral, καθώς απεικονίζει το νεαρό γορίλα να περπατάει στηριγμένος στα δύο πίσω πόδια του και ευθυτενής, μιμούμενος στην ουσία το ανθρώπινο βάδισμα και όχι γέρνοντας το σώμα του προς τα εμπρός όπως συνηθίζουν τα Πρωτεύοντα.

Η εξήγηση που έδωσαν οι εργαζόμενοι για την "ιδιορρυθμία" του Λούις, τον έκανε ακόμη πιο αγαπητό και συμπαθή στο κοινό. Ο λόγος που περπατάει έτσι δεν είναι άλλος από το ότι είναι... μανιακός με την καθαριότητα. Ο Λούις θέλει όταν τρώει τα χέρια του να είναι απόλυτα καθαρά και να μην ακουμπάνε το έδαφος.

Για την ιστορία, ο Λούης έχει ακόμη μια "ανθρώπινη" συνήθεια που ξετρελαίνει τους επισκέπτες. "Ποζάρει" για να φωτογραφηθεί σε "σέλφι" μαζί τους...

Επιχείρηση 'καθαρά χέρια': Υπάρχει λόγος που αυτός ο γορίλας περπατάει σαν άνθρωπος
PHILADEPHIA ZOO
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ανατριχιαστικό βίντεο: Τρένο- φάντασμα κάνει στάση σε σταθμό στην Κίνα

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Βρήκαμε την απάντηση

ADVERTISING

SHARE: