Εσύ θα τολμούσες να πας σ' αυτή τη φάρμα;

Εσύ θα τολμούσες να πας σ' αυτή τη φάρμα;

Έκλεισε για λόγους ασφαλείας η πιο επικίνδυνη φάρμα του κόσμου, που φιλοξενεί περισσότερους από 4.300 κροκόδειλους (Pics)

Αυτή, ίσως, να είναι η πιο επικίνδυνη φάρμα στον κόσμο, καθώς έχει αναλάβει την εκτροφή κροκοδείλων.

Η φάρμα βρίσκεται στην περιοχή Pattaya της Ταϊλάνδης και τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πόλος έλξης για τους τουρίστες, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι την επισκέπτονται για να ταΐσουν τους τα γιγαντιαία ερπετά.

Οι Αρχές της χώρας προχώρησαν σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας της φάρμας Elephant Kingdom, λόγω θεμάτων ασφαλείας, για 90 ημέρες.

Συγκεκριμένα, φωτογραφίες από την φάρμα δείχνουν τουρίστες να επιπλέουν σε μια ξύλινη πλατφόρμα και ταΐζουν τους κροκόδειλους πουλερικά, ωστόσο οι συνθήκες ασφαλείας είναι ανύπαρκτες, με αποτέλεσμα πολλοί από τους χρήστες των μέσων κοινωνικών δικτύωσης να προχωρούν σε καταγγελίες.

Έτσι, οι αρχές αποφάσισαν να κλείσουν την φάρμα, προκειμένου να προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας, στους οποίος ανακάλυψαν σωρεία παραβιάσεων, απαιτώντας από τους ιδιοκτήτες να τις διορθώσουν σε διάστημα 90 ημερών.

Στη φάρμα "φιλοξενούνται" τουλάχιστον 4.300 κροκόδειλοι και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, με τους επισκέπτες να ανέρχονται σε τουλάχιστον 500 ημερησίως.

(ΠΗΓΗ: Mashable)

SHARE:

24Media Network