Έβγαλε selfie την ώρα που η αδερφή της σφάδαζε από τους πόνους τοκετού

Έβγαλε selfie την ώρα που η αδερφή της σφάδαζε από τους πόνους τοκετού

Η βλακεία της selfie την ώρα φυσικών καταστροφών, τρομοκρατικών ενεργειών και άλλων δυσάρεστων γεγονότων συνεχίζεται. Ποζάρει χαμογελαστή με φόντο την αδερφή της που υποφέρει από τους πόνους τοκετού

Έχουμε γίνει μάρτυρες πολλές φορές αδικαιολόγητων selfie. Στο χείλος του γκρεμού, πίσω από την κορδέλα της αστυνομίας και μπροστά από ένα τραγικό γεγονός, την ώρα που πλησιάζει τυφώνας ή κάποιο άλλο φυσικό φαινόμενο. Αυτή τη φορά, το γύρο του διαδικτύου έκανε η selfieτης Κατ από Τέξας των ΗΠΑ, που πόζαρε χαμογελαστή μπροστά από την αδερφή της Κίμπερλι, την ώρα που εκείνη σφάδαζε από τις οδύνες του τοκετού.

SELFIE! While my sister is about to shove a baby out her vag! 

Η φωτογραφία τράβηξε την προσοχή χιλιάδων χρηστών στο imgur, ενώ τα σχόλια από κάτω έπεφταν βροχή.

Όπως διαβάζουμε ωστόσο, η 28χρονη Κατ είχε ρωτήσει την αδερφή της πριν βγάλει τη φωτογραφία, λίγο πριν η τελευταία φέρει στον κόσμο το πέμπτο της παιδί. "Το όλο νόημα της selfie ήταν πως είναι επιτέλους η σειρά της, γιατί εγώ τελείωσα" αναφέρει η λεχώνα που έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι.

"Δεν πονούσε τόσο αρχικά, οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν αρκετά αστείο" ανέφερε η γυναίκα από το Τέξας. "Της είπα πως θα το κάνω και λίγο αργότερα είχε τους πρώτους πόνους της γέννας. Άρχισε να το νιώθει και όταν ήταν σε φάση 'Ω, Θεέ μου, δεν αντέχω', έβγαλα τη φωτογραφία" σημείωσε ο ιθύνων νους της selfie.

SHARE: