Γάτα επιβίωσε σε πλυντήριο για… 2 ώρες

default image

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία μίας γάτας που πλύθηκε 2 ώρες στο πλυντήριο και... επιβίωσε (Pics)

Ατρόμητη γάτα επιβίωσε σε πλυντήριο, το οποίο λειτουργούσε, για 1 ώρα και 45 λεπτά, όταν την ανακάλυψε η ιδιοκτήτης της, η οποία την αναζητούσε επί ώρες.

Λένε ότι είναι εφτάψυχες και μάλλον έχουν δίκιο, αν κρίνουμε από την Tabitha, μία μαύρη γάτα στο Γιοχάνεσμπουργκ, η οποία παγιδεύτηκε για δύο ώρες σχεδόν στο πλυντήριο ρούχων της ιδιοκτήτριάς του.

Karin Bennett, 63 ετών, μάζεψε τα άπλυτα και έθεσε το πλυντήριο σε λειτουργία. Καθησυχασμένη ότι όλα πηγαίνουν καλά, έφυγε από το σπίτι της και πήγε να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας.

Γυρνώντας σπίτι ξεκίνησε να ψάχνει το αγαπημένο της κατοικίδιο, το οποίο όταν έμπαινε στο σπίτι έσπευδε να την υποδεχτεί. Κάτι ανάλογο δε συνέβη εκείνη την ημέρα και πήγε στο γειτονικό σπίτι, το οποίο συχνά επισκεπτόταν, να την βρει.

Μάταιες οι προσπάθειες. Η Tabitha δεν ήταν πουθενά. Ανήσυχη η Karin συνέχισε την αναζήτηση όταν ένας ενοχλητικός θόρυβος από την κουζίνα της τράβηξε την προσοχή.

Έντρομη συνειδητοποίησε ότι ο ήχος που ακουγόταν δεν ήταν μηχανική βλάβη της συσκευής, αλλά η παγιδευμένη γάτα της που ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

”Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν βέβαιη ότι είχε πεθάνει, καθώς το πλυντήριο λειτουργούσε εδώ και δύο ώρες” δήλωσε η Karin.

”Ζήτησα τη βοήθεια του γείτονα μου, ο οποίος άνοιξε την πόρτα του πλυντηρίου και έβγαλε έξω την Tabitha. Είχε συρρικνωθεί και έτρεμε”. συμπληρώνει στη Daily Mail η ιδιοκτήτης.

Η γάτα μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο , ο οποίος έβγαλε το νερό από τα πνευμόνια της και διέγνωσε υποθερμία.

Μετά από 5 ώρες θεραπείας η Tabitha και η Karin επέστρεψαν σπίτι τους χαρούμενες και υγιείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα