Γιαγιά κάνει strike στο μπόουλινγκ και το Twitter υποκλίνεται

Γιαγιά κάνει strike στο μπόουλινγκ και το Twitter υποκλίνεται
Twitter / @sudkrish

Η Ινδή γιαγιά εμφανίζεται με αργά αλλά σταθερά βήματα να πλησιάζει τον διάδρομο του μπόουλινγκ και με μια απλή κίνηση αφήνει την μπάλα και πετυχαίνει το τέλειο strike. Το βίντεό της έχει γίνει viral.

To Twitter υποκλίνεται τις τελευταίες ώρες στο ταλέντο μιας γιαγιάς από την Ινδία στο μπόουλινγκ, η οποία φορώντας μάσκα και το παραδοσιακό σάρι, κατάφερε με ευκολία να πετύχει strike.

Το περιστατικό απαθανάτισε με την κάμερά του ο εγγονός της, Sudarshan Krishnamurthy, κι έκτοτε το βίντεο έχει γίνει viral, κάνοντας τον γύρο του κόσμου και καταμετρώντας μέχρι τώρα 6,3 εκατ. προβολές! Η Ινδή γιαγιά εμφανίζεται με αργά αλλά σταθερά βήματα να πλησιάζει τον διάδρομο του μπόουλινγκ και με μια απλή κίνηση αφήνει την μπάλα και πετυχαίνει το τέλειο strike. Στη συνέχεια γυρνά προς τον εγγονό της χαρούμενη και ανεβάζει λίγο πιο ψηλά τη μάσκα της για να καλύψει τη μύτη της.

«Γεια σου Twitter, παρακαλώ δείξτε την εκτίμησή σας στη γιαγιά μου που πέτυχε strike με το σάρι της και στη συνέχεια τσέκαρε ότι η μάσκα της καλύπτει τη μύτη» έγραψε ο  Krishnamurthy στη λεζάντα του βίντεο.

Απολαύστε το:

Οι χρήστες αποθέωσαν τη δυναμική γιαγιά: Ένας εξ αυτών την αποκάλεσε “Boss Lady”, ενώ πολλοί την χαρακτήρισαν βασίλισσα του μπόουλινγκ και την πιο κουλ γιαγιά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα