Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η στάση για να έχουν σίγουρα οι γυναίκες οργασμό

default image

Επιστημονική ομάδα αποκαλύπτει μετά από έρευνα, ποια είναι η καλύτερη στάση για να έχουν οι γυναίκες οργασμό (Pics)

Επειδή, για την πλειοψηφία των γυναικών η επίτευξη του οργασμού δεν είναι απλή διαδικασία και ακόμα και γυναίκες με μεγάλη ερωτική εμπειρία πολλές φορές αγχώνονται για το αν θα καταφέρουν να έχουν οργασμό και δεν απολαμβάνουν τη διαδικασία, η επιστήμη ανέλαβε δράση.

Ομάδα ερευνητών αποκαλύπτουν τις στάσεις στο σεξ που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες. Σύμφωνα με την έρευνα οι στάσεις που μπορούν να εξασφαλίσουν έναν σίγουρο οργασμό στις γυναίκες δεν είναι ούτε περίπλοκες, ούτε δύσκολες, όπως τείνει να πιστεύει η πλειοψηφία τους.

 

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το μυστικό για την απόλυτη ερωτική ικανοποίηση κρύβεται στις πιο συνηθισμένες και απλές στάσεις που μπορεί να μοιραστεί στο κρεβάτι ένα ζευγάρι. Και αυτές οι στάσεις δεν είναι άλλες από την ιεραποστολική, που προσφέρει και μια τρυφερή επαφή στους συντρόφους. Παράλληλα, η άλλη στάση που υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους δύο είναι εκείνη που θέλει τη γυναίκα από πάνω και τον άνδρα να απολαμβάνει τη θέα.

Οι μελέτες για τον γυναικείο οργασμό, από τους γιατρούς της Κλινικής Mayo με επικεφαλής τον καθηγητή Jason Siegel, βασίζονται στις κινήσεις της κλειτορίδας κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης.

Έτσι, η έρευνα έδειξε ότι η κίνηση των σωμάτων στις συγκεκριμένες στάσεις αυξάνει τις πιθανότητες για μια γυναίκα να έχει οργασμό.

(Πηγή: Theladbible)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα