Χωρίς σχόλιο: Ιερέας περιφέρεται πάνω σε Porsche που τραβούν παιδιά

Χωρίς σχόλιο: Ιερέας περιφέρεται πάνω σε Porsche που τραβούν παιδιά
Ιερέας περιφέρεται στη Μάλτα πάνω σε Πόρσε που σέρνουν παιδιά

Ποια η απάντηση της εκκλησίας και του νεοδιορισμένου ιερέα για την περιφορά του στους δρόμους της ενορίας για να γνωρίσει τους πιστούς, όντας πάνω στο πολυτελές αυτοκίνητο, που σέρνουν παιδιά.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται ένας νεοδιορισμένος ιερέας σε ενορία της Μάλτας να περιφέρεται στους δρόμους της πόλης πάνω σε ένα ακριβό αυτοκίνητο, το οποίο τραβούν με σχοινιά παιδιά.

Η περιφορά του νέου ιερέα, προκειμένου να τον δουν οι ενορίτες, είναι έθιμο στην περιοχή, ωστόσο η εμφάνιση του μέσα σε μια Porsche και ότι το όχημα το τραβούσαν παιδιά, προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια. Πολλοί χαρακτήρισαν το θέαμα “χονδροειδές” και ανάρμοστο για εκπρόσωπο της καθολικής εκκλησίας.

Ο ίδιος ο ιερέας πάντως αντέδρασε στα επικριτικά σχόλια ενώ εκπρόσωπος της καθολικής εκκλησίας της Μάλτας επεσήμανε ότι ο νεοδιορισμένος ιερέας δεν είχε λόγο στις λεπτομέρειες της παραδοσιακής περιφοράς. Στο πλευρό του ιερέα και μία τοπική σύμβουλος, η οποία τον υπερασπίστηκε, τονίζοντας ότι η “μοναδική αυτή γιορτή” χαιρετίστηκε απ΄όλους στην πόλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα