Ηγούμενος σπάει πούλμαν με λοστό και γίνεται viral

Ηγούμενος σπάει πούλμαν με λοστό και γίνεται viral

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Σαντορίνη τον περασμένο Αύγουστο, με το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί μαινόμενος ιερωμένος να γίνεται τώρα viral.

Viral έχουν γίνει στο διαδίκτυο δύο βίντεο, τα οποία δείχνουν έναν ιερωμένο να σπάει με λοστό τα τζάμια ενός πούλμαν στη Σαντορίνη.

Τα 2 βίντεο έχουν ανέβει στο Youtube από τον περασμένο Αύγουστο, όμως είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες και ήδη έχουν γίνει viral!

Σε αυτά, μπορούμε να δούμε έναν ιερωμένο να διαπληκτίζεται με τον οδηγό-μαθητή και το δάσκαλο ενός πούλμαν σχολής οδηγών, στη συνέχεια να πέφτει πάνω στο πούλμαν με το «αγροτικό» του και έπειτα, κρατώντας έναν λοστό, να βγαίνει από το όχημά του και να… σπάει τα τζάμια του πούλμαν!

Το περιστατικό συνέβη στη Σαντορίνη και, όπως μπορούμε να δούμε και να ακούσουμε στα video, ο δάσκαλος της σχολής το βιντεοσκοπούσε, καλώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Προς το παρόν, δεν έχουμε μάθει τι ακριβώς συνέβη και εάν υπήρχαν και άλλες διαφορές μεταξύ του ιερωμένου και του δασκάλου της σχολής οδηγών, που οδήγησαν σε αυτή του την έκρηξη…

SHARE:

24Media Network