Καρχαρίας δάγκωσε πορνοστάρ που γύριζε υποθαλάσσιο βίντεο

Καρχαρίας δάγκωσε πορνοστάρ που γύριζε υποθαλάσσιο βίντεο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Το κορίτσι που ασχολείται με τη βιομηχανία βίντεο ενηλίκων γύριζε διαφημιστικό για εταιρίες sex cam κάτω από το νερό, δέχτηκε επίθεση καρχαρία (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πορνοστάρ που γύριζε διαφημιστικό για γνωστή εταιρία sex cam. Η Molly Cavalli φόρεσε το μαγιό της και δέχτηκε να εισέλθει στο ειδικό κλουβί προστασίας από καρχαρίες προκειμένου να γίνουν οι λήψεις με υποθαλάσσια κάμερα. Ένας πελώριος καρχαρίας, ο οποίος και προσελκύστηκε από την γυναίκα πλησίασε το κλουβί, προκαλώντας στην Cavalli τον πανικό. Μάλιστα, παρά την προστασία, το ψάρι κατόρθωσε να περάσει τα κοφτερά του δόντια και να δαγκώσει την γυναίκα στον αστράγαλο.

Οι υπεύθυνοι του διαφημιστικού τράβηξαν γρήγορα το κλουβί στην επιφάνεια, με την πορνοστάρ να φαίνεται να πονά ιδιαίτερα από το δάγκωμα. Σύμφωνα μάλιστα με το TMZ χρειάστηκαν 20 ράμματα προκειμένου να κλείσει η πληγή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες που θα δείτε μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση.

Το βίντεο ανάρτησε η ίδια η εταιρία των sexcam που ανέφερε πως επρόκειτο για την πρώτη απόπειρα μετάδοσης Live εικόνας κάτω από το νερό σε κάποια παραλία της Φλόριντα των ΗΠΑ. Όταν ο καρχαρίας επιτέθηκε στην πορνοστάρ, το γύρισμα φυσικά διεκόπη άμεσα και η Cavalli μετήχθη στο νοσοκομείο. Η εταιρία ανακοίνωσε πως εργάζεται σε ένα λογισμικό που θα επιτρέπει στα μοντέλα της πλατφόρμας να μεταδίδουν εικόνες “ενήλικου περιεχομένου” από όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκονται. Όπως αναφέρουν το λογισμικό αυτό υποστηρίζει πλέον και τις go-pro κάμερες, αλλά και λήψης κάτω από το νερό.

© Cam Soda

 

Η βρετανική The Sun παραθέτει και τις δηλώσεις της ίδιας της Molly, σύμφωνα με ανάρτησή της στο instagram, που ξεκαθάρισε πως το τραύμα δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό: “Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου για την υποστήριξη καθώς αναρρώνω έπειτα από την επίθεση του καρχαρία. Ευτυχώς το μόνο που απαιτείτο ήταν 20 ράμματα. Είμαι καλά. Δεν είναι τόσο άσχημο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία έτσι κι αλλιώς και τώρα έχω μια ιστορία που θα λέω για μια ζωή”.

Η Daily Mail παραθέτει δηλώσεις και του αντιπροέδρου της εταιρίας Darren Press που σχολίασε πως το ατύχημα συνέβη καθώς το μοντέλο είχε το πόδι του έξω από το κλουβί. “Το πόδι της εξήλθε του προστατευτικού διχτυού και έτσι δέχτηκε το δάγκωμα. Την τραβήξαμε αμέσως στην επιφάνεια και σπεύσαμε για την ακτή” σημείωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα