Κλέφτης σφήνωσε στην προσπάθεια του να εισέλθει σε κατάστημα από την οροφή και συνελήφθη

Κλέφτης σφήνωσε στην προσπάθεια του να εισέλθει σε κατάστημα από την οροφή και συνελήφθη

Στην περίπτωση που θα δείτε το ρητό "ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη" ταιριάζει γάντι. Μια τρύπα στην οροφή του καταστήματος αποτέλεσε ορμητήριο για επιτήδειο, ο οποίος όμως δεν υπολόγισε καλά τον όγκο του και παγιδεύτηκε (vid)

Ένα 40χρονος άνδρας επιχείρησε να εισέλθει σε κατάστημα στη ρωσική πόλη Κρασνογιάρσκ από μια τρύπα στην οροφή. Ο επίδοξος ληστής όμως δεν υπολόγισε σωστά τον όγκο του και έτσι βρέθηκε σφηνωμένος εκεί με το κάτω μέρος του σώματός του να κρέμεται στο κενό.

Ο ληστής ήταν λοιπόν υποχρεωμένος να περιμένει την έφοδο της αστυνομίας, η οποία ειδοποιήθηκε από σύστημα συναγερμού, προκειμένου να απεγκλωβιστεί. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με το θέαμα που αντίκρυσαν και έτσι αποφάσισαν να το βιντεοσκοπήσουν και να αναρτήσουν τη λήψη στο διαδίκτυο.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δήλωσε στις αρχές πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιτήδειος έχει επιχειρήσει να εισέλθει στο χώρο από την οροφή, όμως αυτός ο τελευταίος στάθηκε προφανώς ιδιαίτερα άτυχος. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από τις αρμόδιες αρχές.

Πηγή: 20minutes

SHARE:

24Media Network