Κουίζ: Μπορείς να αναγνωρίσεις τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ;

default image

Οι σύγχρονες "βασίλισσες" του πορνό βάσει αναζητήσεων των χρηστών μέσα στο 2015. Μπορείς να τις αναγνωρίσεις; (Pics)

Παρακάτω παρουσιάζονται οι γυναίκες πορνοστάρ με τις περισσότερες αναζητήσεις με βάση τα στοιχεία των ιστοσελίδων ενηλίκων.

Τα αποτελέσματα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το site ebaumsworld που συγκέντρωσε τα στοιχεία.

Μπορείς να τις αναγνωρίσεις στο παρακάτω κουίζ;

Οι αριθμοί του πορνό

Οι στατιστικολόγοι του Pornhub αποκάλυψαν δημογραφικά στοιχεία που ρίχνουν φως στη συσχέτιση της ηλικίας και της σεξουαλικότητας.

Χωρίζοντας τα δεδομένα σε 6 ηλικιακές ομάδες (18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64 και 65+), προκύπτει ότι μεταξύ των ανδρών ο μέσος όρος ηλικίας του χρήστη του Pornhub είναι τα 35,3 χρόνια.

Ο μέσος όρος ηλικίας μεταξύ των αντρών είναι τα 36 χρόνια και ο αντίστοιχος για τις γυναίκες τα 34 χρόνια.

Η ηλικιακή ομάδα 18-24 ετών είναι αυτή που παρακολουθεί περισσότερο πορνό, ενώ τα ποσοστά συρρικνώνονται όσο περνάμε στις επόμενες ηλικιακές κατηγορίες.

Οι άντρες κατά κανόνα παρακολουθούν περισσότερο πορνό, αλλά αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι αναλογικά οι γυναίκες ηλικίας 18-24 ετών παρακολουθούν 5% περισσότερο πορνό από τους άντρες της ίδιας ηλικιακής ομάδας.

Μπορείς να βρεις ανθρώπους που παρακολουθούν πορνό σε όλο τον κόσμο, αλλά ανάλογα με τη χώρα από την οποία προέρχονται κυμαίνεται ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών.

Ο μέσος όρος ηλικίας των Ελλήνων που παρακολουθούν πορνό είναι λίγο κάτω από τον μέσο όρο στα 35,1 χρόνια, ενώ το πιο εντυπωσιακό ποσοστό κατέχει η Ιαπωνία με 41,1 χρόνια.

Πολλοί είναι εκείνοι που ασχολούνται με το κινητό τους τηλέφωνο 24 ώρες τη μέρα και οι συσκευές κυριαρχούν ως επιλογή στους νέους για την παρακολούθηση πορνό.

Τα smartphones είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη συσκευή για την ηλικιακή ομάδα 18-44, ενώ τα laptop δεν χρησιμοποιούνται τόσο όσο θα πίστευε κανείς.

Οι φορητοί υπολογιστές κυριαρχούν από τα άλλα μέσα παρακολούθησης μόνο στην ηλικιακή ομάδα 45-65+.

Ίσως το πιο εκπληκτικό στοιχείο να είναι ότι ο μέσος όρος διάρκειας επίσκεψης ανά χρήστη δεν είναι τόσο μεγάλος όσο νομίζουμε.

Ο μέσος χρόνος επίσκεψης στην ιστοσελίδα είναι 9 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα με τους 18χρονους να σταματούν να παρακολουθούν στα 8 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, οι 65+ να σταματούν στα 10 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο και οι 55-64 να μένουν για 10 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα