Σοκαριστικά πλάνα: Λιοντάρι επιτέθηκε σε 4χρονη σε τσίρκο

Σοκαριστικά πλάνα: Λιοντάρι επιτέθηκε σε 4χρονη σε τσίρκο
Η στιγμή που η λέαινα επιτίθεται στο κοριτσάκι

Κόβει την ανάσα η στιγμή που η λέαινα ξέφυγε από το θηριοδαμαστή της και χίμηξε στο τετράχρονο κοριτσάκι αρπάζοντάς το από το πρόσωπό.

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η επίσκεψη στο τσίρκο για ένα κοριτσάκι και τους γονείς της στη Ρωσία, αφού το παιδί παραλίγο να γίνει λεία για ένα άγριο ζώο συμμετείχε στην παράσταση.

Όλα έγιναν όταν μία λέαινα ξέφυγε της προσοχής του θηριοδαμαστή της, πέρασε το δίχτυ ασφαλείας και άρπαξε την τετράχρονη που καθόταν στην πρώτη σειρά από το πρόσωπο με σκοπό να την κατασπαράξει.

Η μικρή Ξένια επέζησε αλλά φέρει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το στήθος, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς “θα μείνει σημαδεμένη για όλη της τη ζωή”. Η ζωή της δεν κινδυνεύει, αλλά βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν επίσης ότι η μητέρα της μικρής την είχε αφήσει να σηκωθεί από τη θέση της και να πάει κοντά στην σκηνή, ακριβώς πίσω από το δίχτυ ασφαλείας κυματίζοντας ένα σημαιάκι. Αυτό ήταν και το “κόκκινο πανί” για το ζώο που χίμηξε, άρπαξε την μικρή και την τράβηξε στη σκηνή, δαγκώνοντάς την στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις αρχές, η ευθύνη βαρύνει τόσο τους υπεύθυνους του τσίρκο, όσο και την ίδια την μητέρα της μικρής που την άφησε να πλησιάσει κοντά στο άγριο ζώο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα