Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Αντιδράσεις για το βίντεο που σερφάρει με αμερικανική σημαία

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Αντιδράσεις για το βίντεο που σερφάρει με αμερικανική σημαία

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ μοιράστηκε στο Instagram, ένα βίντεο με τον ίδιο να κυματίζει την αμερικανική σημαία, ενώ βρίσκεται πάνω σε μια ηλεκτρική σανίδα του σερφ.

Ο CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έστρεψε για μία ακόμη φορά, τα βλέμματα πάνω του, προκαλώντας αντιδράσεις με το κλιπ που πόσταρε στο Instagram, για να γιορτάσει την ημέρα της Ανεξαρτησίας, στις ΗΠΑ.

Σε αυτό εμφανίζεται ο ίδιος πάνω στην αγαπημένη του ηλεκτρική σανίδα του σερφ, ανεμίζοντας την αμερικανική σημαία. Τη δημοσίευση συνοδεύει το τραγούδι “Take Me Home, Country Roads” του John Denver. Η ‘λεζάντα’ που διάλεξε ήταν απλή και απέρριτη. Δηλαδή, “Καλή 4η Ιουλίου”.

Το πατριωτικό βίντεο κατάφερε να προκαλέσει σειρά από αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο twitter, με τους χρήστες να παίρνουν το βίντεο και να κάνουν ‘πάρτι’.

“Μακάρι να ερχόταν πίσω στη ζωή ο John Denver, μόνο και μόνο για να μηνύσει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ”, ένας χρήστης τουίταρε.

“Δεν θα πω κακία, πρόκειται για ένα καλό αμερικάνικο δημοσίευμα”, ένας άλλος χρήστης σχολίασε.

Σύμφωνα με τον Ιndependent, ο εορτασμός του Ζούκερμπεργκ ήρθε μια εβδομάδα αφότου δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε τις αντιμονοπωλιακές καταγγελίες κατά του διαδικτυακού κολοσσού. Απόφαση που είχε ως συνέπεια την αύξηση της τιμής της μετοχής κατά 4%.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα