Μετά την παρωδία, η Μάντισσα της Σάττι πάτησε και στη σκηνή του YFSF

Μετά την παρωδία, η Μάντισσα της Σάττι πάτησε και στη σκηνή του YFSF

Η Μάντισα της Σάττι έγινε viral σε χρόνο dt, απέκτησε και ένα έξτρα ξεκαρδιστικό βίντεο παρωδία, ενώ ο Μακαλιάς ερμήνευσε την παλιότερη της επιτυχία στη διασκευή "Θα σπάσω κούπες" και στο Your Face Sounds Familiar (vid)

Η Μαρίνα Σάττι είναι το φαινόμενο των ημερών. Αφού κατέκλυσε το διαδίκτυο με το τραγούδι της Μάντισσα και το ιδιαίτερο βίντεο κλιπ της – σημειωτέον έχει καταγράψει από τις 19 Μαΐου 6,2 εκατ. views – απασχολεί και πάλι το διαδίκτυο, αυτή τη φορά με μια ξεκαρδιστική παρωδία.

Οι ‘ψυχασθενείς’ κύριοι που την κόπιαραν σατιρικά, γυρίζοντας από την αρχή όλο της το βίντεο κλιπ, δεν είναι άγνωστοι στο parody. Δημήτρης Μακαλιάς στο ρόλο της Σάττι και πίσω από την ιδέα ο Μίνως Θεοχάρης, ο Λάμπρος Φισφής και η γνωστή παρέα του θεάτρου “Άβατον”.  Ο Δημήτρης Μακαλιάς μάλιστα ντύθηκε ξανά Μαρίνα Σάττι στο επεισόδιο της Πέμπτης του Your Face Sounds Familiar.

Δείτε την παρωδία που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο ίντερνετ:

Σε ό, τι αφορά την τηλεοπτική επέλαση της Σάττι, δια χειρός Μακαλιά και πάλι, ο ηθοποιός ντύθηκε και πάλι στην αγαπημένη του όπως δείχνουν τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα, σε μια διασκευή που την έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή, πρώτα στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στο ευρύτερο κοινό.

Δείτε την μεταμόρφωση:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα