Μωρό φλαμίνγκο γίνεται ο νέος ήρωας του διαδικτύου

Μωρό φλαμίνγκο γίνεται ο νέος ήρωας του διαδικτύου

Ένα αξιολάτρευτο μωρό φλαμίνγκο που ζει στο ζωολογικό κήπο «National Aviary» του Πίτσμπεργκ προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα για να γίνει ενήλικας

Ένα αξιολάτρευτο μωρό φλαμίνγκο που ζει στο ζωολογικό κήπο «National Aviary» του Πίτσμπεργκ προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα και κερδίζει τη συμπάθεια των χρηστών του διαδικτύου.

«Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου και οι επισκέπτες, δεν σταματούν να θαυμάζουν το μικρό φλαμίνγκο» ηλικίας μόλις επτά ημερών, αναφέρει η διοίκηση του πάρκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι προσπάθειες του μωρού φλαμίνγκο να ενηλικιωθεί και να σταθεί στα πόδια του (ή ακόμα και στο ένα πόδι, όπως είναι η στάση-σήμα κατατεθέν του είδους του) προκάλεσαν ντελίριο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και οι φωτογραφίες του έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου.  Κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σταθεί στο ένα πόδι, με βάση την ανατομία και το μεταβαλλόμενο σώμα του. Σίγουρα η ενηλικίωση δεν είναι εύκολη, αλλά η θέλησή του θα το βοηθήσει αρκετά.

Μωρό φλαμίνγκο γίνεται ο νέος ήρωας του διαδικτύου

 

Δείτε το βίντεο:

(Με πληροφορίες από National Aviary, φωτό: Facebook)

SHARE: