Ο γυμνός υπνοβάτης του Μάντσεστερ

Ο γυμνός υπνοβάτης του Μάντσεστερ

Τουρίστας στο Μάντσεστερ της Αγγλίας εντοπίστηκε από τις αρχές να υπνοβατεί στους δρόμους της πόλης με... αδαμιαία περιβολή

Λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα τοπική ώρα, ένας άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων βρέθηκε να περιφέρεται γυμνός στους δρόμους του Μάντσεστερ, προσπαθώντας να καλέσει ταξί. Ο υπνοβάτης που διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης, εντοπίστηκε από την αστυνομία στην οδό Chortlon. Άνδρες της ασφάλειας φρόντισαν να τον σκεπάσουν με μπουφάν, ο οποίος προσπάθησε να διασκεδάσει την κατάσταση, όταν ξύπνησε και συνειδητοποίησε που βρισκόταν.

"Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το εν λόγω άτομο υπνοβατούσε και εξήλθε από γειτονικό ξενοδοχείο στους δρόμους. Οι άνδρες της αστυνομίες του δάνεισαν μπουφάν προκειμένου να τον προστατέψουν από τα αδιάκριτα βλέμματα" ανέφερε πηγή της αστυνομίας. Από το τμήμα πάντως δηλώνουν ικανοποίηση για το γεγονός πως επρόκειτο για υπνοβάτη και όχι για κάποιον που προχώρησε στην ενέργεια αυτή για να προκαλέσει.

"Το άτομο ήταν ευγνώμον για τη βοήθεια των αρχών, εντόπισε την εύθυμη πλευρά του περιστατικού και ζήτησε από τους αστυνομικούς να βγουν όλοι μαζί σε μια selfie (φορώντας πια ρούχα!!) εις ανάμνηση του περιστατικού" συμπληρώνουν από την αστυνομία του Μάντσεστερ.

ΠΗΓΗ MANCHESTEREVENINGNEWS

 

SHARE: