Ο σατανικός δικηγόρος του Dan Bilzerian: Η επιστολή που θα τον βγάλει “λάδι”

default image

Η επιστολή του δικηγόρου του Dan Bilzerian που μπορεί να τον γλιτώσει από την καταβολή αποζημίωσης στη νεαρή που πέταξε γυμνή από τη σκεπή του σπιτιού του (Pics+Vid)

Τον περασμένο μήνα, ο επαγγελματίας παίκτης του πόκερ και playboy του Instagram Dan Bilzerian διοργάνωσε άλλο ένα ξέφρενο πάρτι και κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για το περιοδικό “Hustler” πέταξε γυμνή από τη στέγη του σπιτιού του μια 19χρονη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών, την Janice Griffith, η οποία τη γλίτωσε με μόλις ένα σπασμένο πόδι.

Η νεαρή μήνυσε τόσο τον ίδιο όσο το περιοδικό ζητώντας 85.000 δολάρια και μετά από αυτό που έπαθε καθείς φαντάζει ότι η δικαίωσή της φαντάζει κάτι απλό.

Αλλά η νεαρά φαίνεται πως λογάριαζε χωρίς τον σατανικό δικηγόρο του Dan Bilzerian, ο οποίος αντέδρασε άμεσα και έστειλε μια απίστευτη επιστολή στον δικηγόρο της κοπέλας.

Την επιστολή δημοσίευσε αποκλειστικά η ιστοσελίδα Total Frat Move και ούτε λίγο ούτε πολύ ο δικηγόρος του Dan Bilzerian υποστηρίζει ότι η κοπέλα συμφώνησε να τη πετάξει από τη σκεπή και πως το όλο σκηνικό έγινε στα πλαίσια της φωτογράφισης.

 

Μάλιστα, σημειώνει πως την είχαν προειδοποιήσει να μην πιαστεί από το μπλουζάκι του 33χρονου και για αυτό με άλλα λόγια κατέληξε με σπασμένο πόδι!

Το γράμμα ξεκινά ευγενικά, με τον δικηγόρο να ζητά συγγνώμη που η πελάτης του έτερου δικηγόρου χτύπησε. Όμως μετά η συγγνώμη παίρνει μια περίεργο τροπή: “Είναι ντροπιαστικό να υπονοείτε ότι φταίει ο πελάτης μου για τον τραυματισμό της ακόμα και αν εκείνος την έριξε από την σκεπή”, αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει πως η κοπέλα ήταν ενήμερη για το σκηνικό και πως εκείνη ευθύνεται για τον τραυματισμό της αφού ενώ της είχαν πει να μη πιαστεί από το μπλουζάκι του 33χρονου εκείνη πιάστηκε με αποτέλεσμα να μην καταλήξει στην πισίνα όπως έπρεπε και να τραυματιστεί.

Έτσι, η μήνυση της κοπέλας δεν έχει βάση σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος επιφυλάσσει ένα άκρως ειρωνικό κλείσιμο του γράμματος, λέγοντας πως χάρηκε για την επικοινωνία που είχαν.

Διαβάστε το αφιέρωμα του Oneman.gr στον Dan Bilzerian

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα