Οι έφηβες που γυρνούν τον κόσμο κάνοντας εξορκισμούς

default image

Τρεις έφηβες που διατείνονται ότι μπορούν να ξορκίσουν κάθε σατανικό δαιμόνιο σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη (Pics)

Τρεις έφηβες από την Αριζόνα γυρνούν τον κόσμο κάνοντας εξορκισμούς. Ή τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν.

Η 18χρονη Μπριν Λάρσον και οι δύο αδερφές, Τες και Σαβάνα Σέρκενμπακ, 18 και 21 ετών αντιστοίχως, στον ελεύθερο χρόνο τους επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα, την ιππασία, τις υπόλοιπες ώρες όμως, διεξάγουν τελετές εξορκισμού σε δημόσιους χώρους, ακόμα και σε τηλεοπτικά πλατό.

Δηλώνουν μάλιστα ότι έχουν μαύρη ζώνη στο καράτε και ξέρουν πολεμικές τέχνες. Γιατί στη μάχη με τον Σατανά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις μπροστά σου.

Όπως υποστηρίζει η Μπριν, η γνωριμία των κοριτσιών έγινε σε σχολή καράτε πριν από οκτώ χρόνια. Η 21χρονη Σαβάνα υποστηρίζει ότι από την πρώτη στιγμή τα τρία κορίτσια κατάλαβαν ότι είχαν πολλά κοινά κι έτσι αποφάσισαν “να πολεμάνε μαζί εναντίον του κακού και των σατανικών πνευμάτων”.

Επίσης, θεωρούν ότι τα δαιμόνια αυτά μπορούν κάνουν έναν άνθρωπο να να υποφέρει από κατάθλιψη ή εθισμό.

Τα κορίτσια ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με την τέχνη του πατέρα τους ενόσω βρίσκονταν ακόμη στο δημοτικό και σήμερα χρεώνουν τις επισκέψεις τους 400 με 500 δολάρια.

“Ένας δαίμονας δεν μπορεί να… εισβάλει σε όποιον άνθρωπο θέλει, ο Θεός δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο”, αναφέρει η Μπριν. Όπως λένε μάλιστα, τα δαιμόνια έχουν και ονόματα: Abaddon και Jezebel. Στις τελετές τους κουβαλούν πάντα ασημένιους σταυρούς και τη Βίβλο, όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο bbc.

Τα τρία κορίτσια εκπαιδεύτηκαν από τον πατέρα της Μπριν Μπομπ Λάρσον, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει κάνει συνολικά 15 χιλιάδες εξορκισμούς, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και την Βρετανία.

Σημειώνεται ότι ο Μπομπ Λάρσον έχει εκδώσει περίπου τριάντα σχετικά βιβλία, ενώ έχει επινοήσει και ένα κουίζ στο οποίο υποβάλλει τον εκάστοτε “δαιμονισμένο” με σκοπό την ασφαλή διάγνωση, αν δηλαδή η περίπτωση χρήζει εξορκισμού ή όχι.

Αν μη τι άλλο, η επιχείρηση αποδίδει αφού πλέον έχουν και δική τους τηλεοπτική εκπομπή που ονομάζεται Teen Exorcists (προφανώς), ενώ παρέχουν υπηρεσίες σε περισσότερες από 20 χώρες.

Πηγή:  BBC

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα