Οι πορνοστάρ απαντούν: Το πιο ακραίο που έχω κάνει

default image

Διάσημες πορνοστάρ απαντούν on camera. Τι είναι τα πιο extreme πράγματα που αποφάσισαν να κάνουν στην καριέρα τους (NSFW - Vid)

Υπόθεση “εργασίας”: Ask A Porn Star: Most Extreme Sex Scenes. Κοινώς, η πιο “ακραία” σκηνή που έχουν κάνει οι επαγγελματίες του χώρου.

Το βίντεο είναι δημιουργία της εταιρείας παραγωγής Wood Rocket, για την οποία είχαμε κάνει ρεπορτάζ.

Παρακάτω οι εξομολογήσεις των πορνοστάρ:

Η  WoodRocket.com χρησιμοποιεί την αφρόκρεμα της πορνοβιομηχανίας και επιστρατεύει τα καλύτερα κουστούμια, εφέ και ηθοποιούς για να υλοποιήσει τα δικά της “πειραγμένα” έργα. Και φτιάχνει… “πορνοπαρωδίες”.

Η εν λόγω εταιρεία διαθέτοντας γερό budget και ακολουθώντας τα blockbuster, έχει διασκευάσει μεταξύ άλλων το Game of Thrones, το Hobbit, το Hunger Games, το Doctor Who, τους Simpsons αλλά και… τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Και παρότι ο πορνογραφικός κλάδος βρίσκεται από το 2012 σε ύφεση λόγω του “απελευθερωμένου” διαδικτύου, η εν λόγω εταιρεία τα πάει αρκετά καλά μιας και απ’ ό,τι φαίνεται το κοινό εκτιμά τις “διαφορετικές” ερωτικές ταινίες της.

Μπόνους: Ένα “χρήσιμο” πουκάμισο για τις δύσκολες ώρες (που δεν είναι από το AMAN Teleshopping, αλλά θα μπορούσε να είναι)

Βίντεο: Wood Rocket

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα