Οι Ράδιο Αρβύλα 'τρόλαραν' τον Γκλέτσο. 'Μόνο εγώ έχω πάει με κατσίκα στην Ελλάδα;'

Οι Ράδιο Αρβύλα 'τρόλαραν' τον Γκλέτσο. 'Μόνο εγώ έχω πάει με κατσίκα στην Ελλάδα;'

Ο Αντώνης Κανάκης αλά Πέτρος Κωστόπουλος και ο Γιάννης Σερβετάς ως Απόστολος Γκλέτσος. Απολαύστε

Η συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου συζητήθηκε αρκετά την περασμένη εβδομάδα και αυτό γιατί ο δήμαρχος Στυλίδας παραδέχτηκε ότι έχει πάει με άντρα στο παρελθόν.

Στη χθεσινή εκπομπή τους, οι Ράδιο Αρβύλα "τρόλαραν" τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ο Αντώνης Κανάκης στη θέση του Πέτρο Κωστόπουλου και ο Γιάννης Σερβετάς αλά Απόστολος Γκλέτσος "αναβίωσαν" τη συνέντευξη των δύο ανδρών.

Απολαύστε:

Μετά την προβολή του χιουμοριστικού αποσπάσματος, ο Αντώνης Κανάκης πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε για όσα ειπώθηκαν στο late night show του Alpha. Ο παρουσιαστής σημείωσε πως σαν κοινωνία «είμαστε ακόμα αρκετά πίσω».

«Οποιαδήποτε δήλωση σε οποιοδήποτε πλαίσιο και αν συμβαίνει, ειδικά όταν γίνεται από γνωστούς ανθρώπους που με τον τρόπο της παίζει κάποιο ρόλο στο να καταλάβουμε επιτέλους όλοι εμείς οι άνθρωποι ότι οι σεξουαλικές προτιμήσεις κάθε ανθρώπου είναι δικιά του προσωπική υπόθεση και δεν πρέπει να νοιάζουν κανέναν άλλον και κανένας δεν πρέπει να κρίνει και να αξιολογεί ηθικά οποιοδήποτε άνθρωπο για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, είναι σημαντικές δηλώσεις. Το λέω και το εννοώ ότι το συναινετικό σεξ μεταξύ δύο ενηλίκων είναι δικιά τους υπόθεση, μια υπόθεση τελείως ελεύθερη. Όλη αυτή η ταύτιση με ηθικοπλαστικές θεωρίες, με διακρίσεις, με στερεότυπα, επιτέλους πρέπει να τελειώσουν σε αυτή την κοινωνία. Υπό αυτή την έννοια, όλη αυτή η φασαρία που έγινε γύρω από μία δήλωση, το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ακόμα σαν κοινωνία βρισκόμαστε αρκετά πίσω», χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ράδιο Αρβύλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκλέτσος: Όποιος αισθάνεται πολύ άντρας, κλειδωνόμαστε σε ένα δωμάτιο και θα δούμε πώς θα βγούμε και οι δυο

Ο Γκλέτσος αποκαλύπτει: Μόνο εγώ έχω πάει με άντρα σε αυτή τη χώρα;

SHARE:

24Media Network