Ονειρικές εικόνες από τον βυθό: Μία δύτης μοντέλο, μια… γοργόνα κι ένα πιάνο

Ονειρικές εικόνες από τον βυθό: Μία δύτης μοντέλο, μια… γοργόνα κι ένα πιάνο

Μαγικές υποβρύχιες εικόνες από τις Μπαχάμες, όπου ένα μοντέλο με ικανότητες... δύτη μεταμορφώνεται σε γοργόνα παίζοντας πιάνο.

Η 32χρονη ελεύθερη δύτης και μοντέλο Stephanie Schuldt και ο 22χρονος επαγγελματίας υποβρύχιος φωτογράφος André Musgrove «ένωσαν» τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό βίντεο στον βυθό του κόλπου του Copperfield στις Μπαχάμες!

Φορώντας ένα κίτρινο φόρεμα, η 32χρονη Stephanie βουτάει στα νερά του Musha Cay και κολυμπάει ως… σύγχρονη γοργόνα μέχρι τον βυθό, όπου συναντά μια άλλη γοργόνα-άγαλμα και ένα πιάνο, στο οποίο κάθεται υποδυόμενη ότι παίζει.

Πραγματοποιώντας επαγγελματικές υποβρύχιες λήψεις εδώ και 4 χρόνια, ο André Musgrove κατάφερε πρόσφατα να δημιουργήσει αυτές τις εκπληκτικές εικόνες από την ονειρική αυτή τοποθεσία, μια παραγωγή για την οποία χρειάστηκε να γίνουν αρκετές καταδύσεις.

«Αυτό που με ενέπνευσε να ξεκινήσω την υποβρύχια φωτογράφιση ήταν η αγάπη μου για τον ωκεανό, αλλά και η επιθυμία μου να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με άλλους που δεν είχαν πρόσβαση σε αυτά τα μέρη, όπως εγώ που μεγάλωσα στις Μπαχάμες» δηλώνει ο André.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα