Όταν ο Ιβάν Ντράγκο έστειλε τον Ρόκυ τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο

default image

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε πως ο Ντολφ Λούντγκρεν τον είχε στείλει στο νοσοκομείο στα γυρίσματα του "Ρόκυ Νο 4: Η Γιγαντομαχία". Κάτι παρόμοιο έγινε και στα γυρίσματα του "Creed", με θύμα, τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (Vids)

Βρισκόμαστε στο 1985. Ο Ρόκυ είναι πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής, ζει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή με τη γυναίκα του την Άντριαν και το γιο του, και είναι φίλος με τον πρώην αντίπαλο του τον Απόλο Κριντ.

Όλα αλλάζουν από τη στιγμή, που έρχεται στην Αμερική μια νέα πρόκληση, ο Σοβιετικός σούπερ σταρ του μποξ, Ιβάν Ντράγκο.

Ο Απόλο Κριντ ενοχλημένος από την έπαρση του, προκαλεί τον Ντράγκο σε αγώνα επίδειξης, πιστεύοντας ότι θα νικήσει εύκολα και θα “ταπεινώσει” τον Σοβιετικό αντίπαλο. Δυστυχώς όμως ο Ντράγκο αποδεικνύεται μία δολοφονική μηχανή, με αποτέλεσμα ο Απόλο Κριντ να πεθάνει πάνω στο ρινγκ, μπροστά στα μάτια πολλών θεατών. Ο Ρόκυ αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για τον άγριο θάνατο του φίλου του.

Τα παραπάνω στο σενάριο του “Ρόκυ Νο 4: Η Γιγαντομαχία”, που έχει γράψει τη δική του ιστορία. Φέτος, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει πίσω από το ρινγκ για λογαριασμό του νέου και εξαιρετικού, “Creed”, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πάλαι ποτέ θρύλος του κινηματογραφικού μποξ, και ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν.

Στο spin off του Ρόκυ, ο Σταλόνε γίνεται προπονητής και βλέπουμε μια ταινία που επικεντρώνεται περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις και στην ανάπτυξη χαρακτήρων. Στα πλαίσια προώθησης της νέας ταινίας που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές, ο 69χρονος σήμερα Σταλόνε εμφανίστηκε στην εκπομπή Tonight Show του Jimmy Fallon.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στα γυρίσματα της τέταρτης σειράς του Ρόκυ, δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Ντολφ Λούντγκρεν που τον έστειλε για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.

“Με χτύπησε τόσο δυνατά στο στήθος που το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο St. John’s Hospital περικυκλωμένος από τέσσερις νοσοκόμες”, είπε αστειευόμενος. “Όταν σε χτυπάει ένας επαγγελματίας μποξέρ, δεν είναι σαν τους καυγάδες που βλέπεις στα γουέστερν μέσα στα μπαρ. Είναι ένα “μπουμ” που σε στέλνει να μιλήσεις με τους αγγέλους”.

Ο Σταλόνε παρουσίασε μάλιστα και σκηνή από τα γυρίσματα του “Creed” όπου ο νεαρός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν πέφτει νοκ άουτ από ένα και μόνο χτύπημα του Βρετανού επαγγελματία μποξέρ, Tony Bellew.

Το “Creed” βρίσκεται ήδη στην δεκάδα των Καλύτερων Ταινιών της Χρονιάς για το National Board of Review, ενώ ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Η ταινία  “Κριντ: Η Γέννηση Ενός Θρύλου”  θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Ιανουαρίου 2016, από την Tanweer. Είναι η πρώτη ταινία Ρόκυ που το σενάριο δεν έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Σταλόνε, καθώς και η πρώτη που δεν έχει το όνομα του Ρόκυ στον τίτλο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα