Παναγία Παρισίων: Βρέθηκαν ο πατέρας και η κόρη της viral φωτογραφίας

Παναγία Παρισίων: Βρέθηκαν ο πατέρας και η κόρη της viral φωτογραφίας
Η viral φωτογραφία με τον πατέρα και την κόρη έξω από την Παναγία των Παρισίων λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά Brooke Windsor

Ο άνδρας με την κόρη του είχαν απαθανατιστεί έξω από την Παναγία των Παρισίων λίγη ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά και η φωτογραφία τους έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου.

Η αγωνία για τον εντοπισμό ενός άνδρα και της μικρής του κόρης που απαθανατίστηκαν έξω από την Παναγία των Παρισίων λίγη ώρα πριν η φωτιά καταστρέψει το εμβληματικό μνημείο, τελείωσε την Πέμπτη, καθώς βρέθηκαν.

Η φωτογραφία του πατέρα με το κοριτσάκι να παίζουν έξω από τον 850 ετών ναό περίπου μία ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά, είχε τραβηχτεί από την 23χρονη Μπρουκ Γουίντσορ και έκανε μέσω διαδικτύου τον γύρο του κόσμου. Μιλώντας στο BBC, η κοπέλα είχε πει ότι ήθελε να μοιραστεί την ανάμνηση αυτή, πυροδοτώντας μια μεγάλη προσπάθεια εντοπισμού τους.

Επιβεβαιώνοντας ότι βρέθηκαν, η 23χρονη έγραψε στο twitter: “Η αναζήτηση τελείωσε. Η φωτογραφία βρήκε τον πατέρα και την οικογένεια”. Η Γουίντσορ επεσήμανε ότι ο άνδρας της έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο της έλεγε “Ευχαριστώ ξανά γι΄αυτήν την ωραία φωτογραφία, θα βρούμε ένα ξεχωριστό μέρος γι’ αυτήν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version