Περιμένοντας στην ουρά για ένα μπέργκερ με τον Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς στην ουρά για ένα μπέργκερ
Ο Μπιλ Γκέιτς στην ουρά για ένα μπέργκερ FB/MIKE GALOS

Τι κι αν έχει αμύθητη περιουσία και είναι μία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον κόσμο; Ο Μπιλ Γκέιτς αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι δεν χάνει την επαφή του με τη καθημερινότητα και τους... "κοινούς θνητούς" και κερδίζει στα σημεία. Γιατί μπορεί!

Μπορεί να μην είναι πια ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να έχει δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του σε φιλανθρωπίες και ιδρύματα, αλλά με προσωπική περιουσία περί τα 95 δισ. δολάρια μάλλον έχει εξασφαλίσει έναν τρόπο "αξιοπρεπούς" διαβίωσης. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι ο κλασικός μεγιστάνας που έχει κάποιος στο μυαλό του. Γιατί όχι μόνο δεν προκαλεί με τα πλούτη του, αλλά τουλάχιστον προς τα έξω δείχνει ότι συνεχίζει να έχει μία καθ' όλα φυσιολογική ζωή.

Κάπως έτσι, ο ιδρυτής της Microsoft σκέφτηκε να κάνει τη "βρωμιά" του... Και στήθηκε στην ουρά του αγαπημενου του χαμπουργκεράδικου με casual εμφάνιση και σπορ παπούτσια για να παραγγείλει ένα μπέργκερ, πατάτες τηγανιτές και μία κόλα. Συνολικού κόστους μετά βίας 10 δολαρίων!

Ο κόσμος φυσικά τον αναγνώρισε. Τα κινητά πήραν φωτιά και οι φωτογραφίες έγιναν viral.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η ανάρτηση πρώην εργαζόμενού του. Πού έγραψε "έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι, σε αντίθεση με το φιγουρατζή στο Λευκό Οίκο". Που ως γνωστόν παρήγγειλε πρόσφατα 300 χάμπουργκερ στο Λευκό Οίκο για να ταίσει τους καλεσμένους του λόγω shutdown και φρόντισε όχι μόνο να τα φωτογραφήσει αλλά και να μας ενημερώσει ότι τα πλήρωσε από την τσέπη του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκέιτς: Ο Τραμπ δεν ξέρει την διαφορά μεταξύ HIV και HPV

Έγινε κι αυτό: Δεξίωση με μπέργκερ και πίτσες στο Λευκό Οίκο

Η νέα σύντροφος του Μπέζος προσγειώνει και ελικόπτερο

Forbes: Ο Τζεφ Μπέζος "εκθρόνισε" τον Μπιλ Γκέιτς από την κορυφή μετά από 24 χρόνια

SHARE: