Πώς θα εξουδετερώσεις έναν βασιλικό πύθωνα με μια κουβέρτα

Πώς θα εξουδετερώσεις έναν βασιλικό πύθωνα με μια κουβέρτα

Κι όμως, ο καλύτερος τρόπος να ακινητοποιήσεις ένα θανατηφόρο φίδι, όπως ο βασιλικός πύθωνας, είναι μία κουβέρτα. Δες πως (vid)

Η ικανότητα των φιδιών να κινούνται ακόμη και στο πιο κακοτράχαλο περιβάλλον, κάνει την θηρευτική τους δεινότητα μοναδική. Μπορούν να κινηθούν με "αστραπιαία" ταχύτητα, να είναι παράλληλα σχεδόν αθόρυβα, ενώ ούτε δέντρα, ψηλά εμπόδια ή ακόμη και υδρόβια περιβάλλοντα (στις περισσότερες των περιπτώσεων) δεν δύναται να σταθούν εμπόδιο στην κίνησή τους, αλλά και την ικανότητά τους να πιάσουν το θήραμά τους. Εκτός κι αν πρόκειται για μια φλις κουβέρτα...

Τι εννοούμε; Το βίντεο που ακολουθεί, κάνει το γύρω του διαδικτύου και παρουσιάζει ένα αναπάντεχο μειονέκτημα των φιδιών και συγκεκριμένα του βασιλικού πύθωνα. Η σβέλτη του κίνηση και η ταχύτητα, αυτοαναιρείται-καταργείται όταν το "έδαφος" στο οποίο κινείται είναι μια κουβέρτα.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο πύθωνας δεν είναι δηλητηριώδες φίδι, αλλά η δύναμή του έγκειται στους μύες του σώματός του. Τυλίγεται γύρω από το θήραμα και το διαλύει με τις δυνατές του σπείρες. Οπότε μην το δοκιμάσετε με άλλου είδους φίδια - πχ. τα δέκα πιο επικίνδυνα φίδια του κόσμου - διότι δεν είναι τσεκαρισμένο πως θα τα ακινητοποιήσει όπως του πύθωνες!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αυτά είναι τα δέκα πιο επικίνδυνα φίδια του κόσμου

SHARE:

24Media Network