Προσοχή! Η αστυνομία αναζητά ξανθιά που πετάει καρέκλες από ταράτσες

Προσοχή! Η αστυνομία αναζητά ξανθιά που πετάει καρέκλες από ταράτσες

Ανόητη και επικίνδυνη! Έγινε viral πετώντας μια καρέκλα από το μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Τορόντο, τώρα όμως η αστυνομία του Καναδά εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.

Η αστυνομία του Τορόντο ανακοίνωσε ότι ερευνά το περιστατικό με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα, η οποία πετάει μια καρέκλα από το μπαλκόνι ενός πολυώροφου κτιριακού συγκροτήματος, ενώ το συμβάν καταγράφεται σε ένα βίντεο που σύντομα έγινε viral.

Το βίντεο φέρει τον υπότιτλο «Καλημέρα» (Good Morning). Σε αυτό πρωταγωνιστεί μία γυναίκα με μακριά, ξανθά μαλλιά, ντυμένη στα μαύρα, η οποία παίρνει μια καρέκλα από το μπαλκόνι, όπου βρίσκεται, κατόπιν ρίχνει μια ματιά προς τα κάτω κρατώντας την καρέκλα.

Έπειτα, αφού κοιτάξει προς την κάμερα, φαίνεται πως μιλάει προς τον φακό προτού γυρίσει προς το κενό και πετάξει την καρέκλα κάτω από το μπαλκόνι. Η καρέκλα πέφτει προς έναν αυτοκινητόδρομο, με έντονη κυκλοφοριακή κίνηση, αν και η αστυνομία ανέφερε ότι η καρέκλα τελικά «προσγειώθηκε» στην είσοδο του συγκροτήματος.

Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, που συνέβη το Σάββατο, όπως είπε ο Ντέιβιντ Χόπκινσον, ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Τορόντο. Το βίντεο μαγνήτισε το ενδιαφέρον των χρηστών του Reddit, οι οποίοι διατύπωσαν την ανησυχία τους για τις επιπτώσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν για την ασφάλεια των πολιτών.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, που δήλωσε «εξοργισμένος» από το συμβάν, η γυναίκα πέταξε επίσης και άλλα αντικείμενα από το μπαλκόνι, αν και στο βίντεο καταγράφεται μονάχα η καρέκλα.

Οι αρχές ενδέχεται να ασκήσουν δίωξη σε βάρος της με την κατηγορία της δημόσιας όχλησης, της φθοράς ξένης περιουσίας και της απειλής ανθρώπινης ζωής. Απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στο να αναγνωριστεί η δράστρια.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα