Πύθωνας πήγε να στραγγαλίσει τον “σωτήρα” του την ώρα που έβγαζε selfie

Πύθωνας πήγε να στραγγαλίσει τον “σωτήρα” του την ώρα που έβγαζε selfie
Ο πύθωνας είχε αντίρρηση με τη... selfie

Τι κι αν του είχε σώσει τη ζωή λίγη ώρα νωρίτερα; Το τεράστιο φίδι μάλλον δυσαρεστήθηκε που το περιέφεραν ως "λάφυρο" για μία selfie και λίγο έλειψε να πνίξει το σωτήρα του.

O Sanjoy Dutta εργάζεται ως φύλακας σε εθνικό δρυμό της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία, όπου και έσωσε έναν πύθωνα μήκους 10 μέτρων από την οργή των κατοίκων. Ο πύθωνας κατάπιε ζωντανή μια κατσίκα σε ένα αγρόκτημα και ο Sanjoy όχι μόνο κατάφερε να την απελευθερώσει, αλλά στη συνέχεια ανέλαβε να επιστρέψει το μεγάλο φίδι πίσω στη φύση.

Θέλοντας να απαθανατίσει το κατόρθωμά του, ο άνδρας τύλιξε το τεράστιο ερπετό γύρο από το λαιμό του, ζητώντας από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί τριγύρω τους να τους φωτογραφήσουν μαζί,

Οι κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν να δουν τον άνδρα με τον πύθωνα και να τους φωτογραφήσουν μαζί, όμως ο πύθωνας είχε μάλλον διαφορετική γνώμη.

‘Οπως φαίνεται και στο βίντεο, ο πύθωνας άρχισε να σφίγγει ασφυκτικά το λαιμό του Sanjoy με σκοπό να τον στραγγαλίσει. Παρά τον φυσιολογικό πανικό του, ο άνδρας, με τη βοήθεια κατοίκων που έσπευσαν να τον βοηθήσουν κατάφερε να ελευθερωθεί, αφήνοντας τελικά το φίδι στην ησυχία του. Η σκηνή βέβαια είχε ήδη καταγραφεί σε πολλά βίντεο που έγιναν viral.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα